Βίντεο ντοκουμέντο: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Στ. Ψάλτη


Κι όμως… Το τελευταίο χειροκρότημα για τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό για την αυλαία της ζωντανής παρακαταθήκης που αφήνει πίσω του, δεν έχει πέσει ακόμα…

Ο Στάθης Ψάλτης που κατέθεσε την  ψυχή του κατά τα γυρισματα της ταινίας Ν. Καζαντζάκης στο ρόλο του ηγούμενου της Μονής Σινά, εκμυστηρεύεται σε ένα βίντεο ντοκουμέντο όλες εκείνες τις στιγμές και τα συναισθήματα που έζησε στα γυρίσματα της ταινίας υπό την καθοδήγηση του κρητικού σκηνοθέτη Γ. Σμαραγδή.
Τα τελευταία λόγια του Στάθη Ψάλτη κατά τα making off της ταινίας που προβλήθηκαν για πρώτη φορά στην εκπομπή Αντιθέσεις και στον Γιώργο Σαχίνη. Συγκλονιστικά…
Σε ένα λόγο που αποτελεί μανδύα στα όσα δύσκολα περνούσε λόγω της κατάστασης της υγείας του, πλέκει το εγκώμιο του Γ. Σμαραγδή, ενώ ο τρόπος με τον οποίο ζητάει χάρη από τον σκηνοθέτη να τον συμπεριλάβει στην επόμενη του ταινία για τον Ιωάννη Καποδίστρια, είναι ανατριχιαστικός… προδιαθέτοντας τους πάντες για τον θλιβερό επίλογο της ζωής του (''να είμαι το δεξί χέρι του Ι. Καποδίστρια '').
Το βίντεο που προβλήθηκε για πρώτη φορά και αποκλειστικά στην εκπομπή Αντιθέσεις της ΚΡΗΤΗ TV, ράγισε την καρδιά του Γ. Σμαραγδή που δεν κατάφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του να συγκρατήσει τα δάκρυα του.
Πηγή: neakriti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr