Καραγεωργόπουλε ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ


Με μια αήθη επίθεση ενάντια στη ΛΑΕ, στο Κίνημα των αγανακτισμένων και σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας που εναντιώνεται στην πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων, η οποία φτωχοποίησε το λαό και έφερε χιλιάδες συμπολίτες μας στην εξαθλίωση, ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ ''κύριος" Δημήτρης Καραγεωργόπουλος έκανε την εξής δήλωση, αφού προηγουμένως η ΓΣΕΕ πρόκειται να πραγματοποιήσει Ημερίδα με θέμα τα μνημόνια !!....


Ο άνθρωπος που καλούσε τον κόσμο στο δημοψήφισμα να ψηφίσει ΝΑΙ !
Ναι δηλαδή στη συνέχιση της πολιτικής λιτότητας, των πλειστηριασμών, των περικοπών , της μετανάστευσης της νεολαίας.

Ο άνθρωπος που όσο συγκυβερνούσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν κατέβηκε ούτε μια φορά στο Σύνταγμα να διαδηλώσει....

Τότε που η κοινωνία ήταν καζάνι που έβραζε, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος το μόνο που ηξερε ήταν να κάθεται απαθής στην αναπαυτική καρέκλα που κατέχει στη ΓΣΕΕ

Την ώρα που απειλείται το σύνολο των εργαζομένων από τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί έως σήμερα ο Καραγεωργόπουλος θα κάνει διαλλογικές συζητήσεις και θα συνπροβλιματισθεί με τους υπαίτιους της καταστροφής της χώρας.

Αυτός και η ηγεσία της ΓΣΕΕ


 Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, έχει ανάγκη από ανθρώπους που νυχθημερόν θα μάχονται για τα συμφέροντα των εργατών. Και τα συμφέροντα των εργατών δε συμβαδίζουν με αυτά που υποστηρίζεις.

Διάλεξες μεριά και δεν είσαι μαζί μας. Δε σεβάστηκες τις στρατιές των εργαζομένων που καθημερινά βιώνουν συνθήκες απάνθρωπες. Δε σεβάστηκες το αίμα των εργατών για δικαιώματα. 

Καραγεωργόπουλε ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr