Μπουτάρης: Επέμβαση του νόμου, επίθεση στο ΚΚΕ -Σε ιδιώτες η αποκομιδή


Την ειλλημμένη απόφαση του, να αναθέσει για τρεις μέρες την αποκομιδή των σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη σε ιδιώτες, πρόβαλε ο Γ. Μπουτάρης, ζητώντας ταυτόχρονα παρέμβαση του νόμου και των ΜΑΤ για να ανοίξει η χωματερή και εξαπολύοντας επίθεση κατά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ανέφερε ότι αύριο θα ανοίξουν οι προσφορές των ιδιωτών και την ίδια μέρα θα ξεκινήσει η αποκομιδή των σκουπιδιών από ιδιωτικά συνεργεία. «Η μισή Ελλάδα έχει ιδιώτες, δεν μπορώ να αφήσω την πόλη με σκουπίδια», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης και επιτέθηκε εναντίον των ΚΚΕ και ΠΑΜΕ.
«Υπάρχει νόμος. Δεν μπορεί η μειοψηφία του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ να επιβάλλει την άποψη της, επειδή ελέγχει το σωματείο των εργαζομένων. Τους πουλάνε παραμύθι ότι αν πιέσουν θα μονιμοποιηθούν. Να εφαρμοστεί ο νόμος», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ζήτησε ακόμα και την επέμβαση των ΜΑΤ.
Ο ίδιος τάχτηκε υπέρ ενός μεικτού συστήματος στην αποκομιδή σκουπιδιών και ανέφερε: «Οι δήμοι να έχουν μόνιμο προσωπικό αλλά και τη δυνατότητα να συνεργάζονται με ιδιώτες. Πρέπει να τελειώσει το μοντέλο των συμβασιούχων», είπε και πρόσθεσε: «Το σπυρί πρέπει να σπάσει»

.

.

Περισσότερα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By BloggerTips.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *