ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ: Το «Μέτωπο Νίκης» αποτελεί πυρήνα αντίστασης κατά του ξεπουλήματος της χώρας»


Ο πολιτικός φορέας «Μέτωπο Νίκης» θα αποτελέσει πυρήνα αντίστασης κατά της μνημονιακής πολιτικής και του ξεπουλήματος της χώρας δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα, η επικεφαλής της κίνησης Ραχήλ Μακρή...Τόνισε ότι ο νέος φορέας είναι μια κίνηση πολιτών και οργανώσεων κινημάτων σημειώνοντας πως στόχος είναινα δημιουργήσει με τους καθαρούς της χώρας πλάνα και σχέδια εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Επανέλαβε ότι η ίδια εκδιώχθηκε από τους ΑΝΕΛ με ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη είπε ότι δεν έχει γίνει κρατικός έλεγχος για να διαπιστωθεί αν διαθέτει τα χρήματα που υποστηρίζει πως έχει ενώ είπε ότι η κυβέρνηση στήνει τους δικούς της ολιγάρχες που διαθέτουν φανατικούς οπαδούς.

Τόνισε πως μεταξύ των αγοραστών του λιμανιού της Θεσσαλονίκης είναι μια εταιρία φάντασμα του Ιβάν Σαββίδη…

Είπε επίσης πως της ζητήθηκε να συμμετάσχει ως συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως κατάλαβε πως και εκείνοι ήταν ανέντιμοι.

Ανέφερε ως παράδειγμα ότι ζήτησε σύμβαση του ΟΠΑΠ και η κυβέρνηση αρνήθηκε να τη δώσει

Αποκάλυψε επίσης πως είχε καταθέσει ερώτηση κατά του Βγενόπουλου και της ζητήθηκε να μην καταθέτει ερωτήσεις χωρίς την έγκριση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε κόμμα σφραγίδα το κόμμα της Ζωής Κωνσταντόπουλου λέγοντας ότι έχει συγκεκριμένους στόχους.

Για τους ΑΝΕΛ είπε πως ήταν ένα κόμμα με δυνατότητες και δυναμική αλλά ο Πάνος Καμμένος είχε αλλότριους στόχους και το μόνο που τον ενδιάφερε ήταν να έχει ένα ποσοστό να συγκυβερνήσει ώστε να πάρει το υπουργείο που επιθυμούσε.

Κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι ξεπουλά την δημόσια περιουσία, την ΕΛΒΟ και επιτρέπει στους τούρκους να κάνουν σουλάτσα στο Αιγαίο

Για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου είπε ότι αντιλήφθηκε κάποια πράγματα και για το λόγο αυτό αποχώρησε…

Είπε ότι απειλείται η ζωής τους αναφέροντας ως παράδειγμα ότι στο Κολωνάκι της επιτέθηκαν και της έσπασαν τους καθρέφτες του οχήματος της.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για διαπλοκή αναφέροντας την τροπολογία με τη διαγραφή προστίμων υπέρ του Ιβάν Σαββίδη αλλά και την εταιρία των Μέσων Ενημέρωσης «Πήγασος».


http://www.crashonline.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr