Ετσι κακοποιούσε ο ανώμαλος 83χρονος τον 12χρονοΤα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 83χρονου, που συνελήφθη το Σάββατο για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου κατ’ εξακολούθηση σε παιδική χαρά στην Καλαμάτα, δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ο 83χρονος παιδεραστής, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, λέγεται Γεώργιος Κούτρος και γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας.


Στο σπίτι του
Οταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν σχετικά με το τι είχε συμβεί κατά το παρελθόν, αποκάλυψε ότι είχε οδηγήσει το μικρό αγόρι μία φορά στο σπίτι του και το υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις, βάζοντάς το να του κάνει στοματικό σεξ, ενώ δύο φορές προσπάθησε να κάνει ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη, αλλά ο ανήλικος αντιστάθηκε.
Ο 12χρονος που κακοποιήθηκε σεξουαλικά έχει ελαφρά νοητική υστέρηση, γεγονός που φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε ο 83χρονος δράστης, ο οποίος γνώριζε καλά τόσο το παιδί όσο και τη μητέρα του, καθώς έμεναν στην ίδια γειτονιά.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του δράστη έπειτα από καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία ένας νεαρός, ο οποίος είδε τον συνταξιούχο να ασελγεί στο μικρό παιδί.

dete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr