Απίστευτο: Ξεκίνησε απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος – Τι ζητάει [video]


Γιατί ξεκίνησε απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος;
Το είπε και το έκανε ο δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.
«Δραστικά» μέτρα λαμβάνει ο Απόστολος Γκλέτσος για να πετύχει την επαναλειτουργία του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, που αποφασίστηκε προ 15νθημέρου από το Υπουργείο Παιδείας να «καταργηθεί».
Τότε ο δήμαρχος έσπευσε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία.
Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του, η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.
Και οι υποψήφιοι μαθητές πρέπει να μετακινούνται καθημερινά 60 και πλέον χλμ.
Ξεκίνησε απεργία πείνας ο Α.Γκλέτσος από LAMIASTARGR

Ξεκίνησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως είχε προειδοποιήσει την απεργία πείνας για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας είχε την διαβεβαίωση από το υπουργείο Παιδείας πως το εξεταστικό κέντρο θα παραμείνει.
Απεργία πείνας, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, άρχισε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, καθώς δεν άλλαξε η απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο γενικό λύκειο Πελασγίας, ώστε να μη χρειαστεί οι υποψήφιοι να μετακινηθούν στη Στυλίδα.Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2017/05/gkletsos-apergia-peinas/#ixzz4gNtwEkzE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr