«Πάρτι» στο Twitter για την… ποδοσφαιρική απάντηση του Μαξίμου στον Μητσοτάκη


«Καυστικά» τιτιβίσματα για την απάντηση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της ΝΔ, που σχολίασε ότι το γκολ του ΠΑΟΚ, με το οποίο κατέκτησε το Κύπελλο, ήταν πέτσινο

Την «επιτομή» της… ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής αποτελεί η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σχολίασε ότι το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στον τελικό επί της ΑΕΚ, ήταν «πέτσινο».
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέροντια συγκεκριμένα τα εξής:
«Ο κ. Μητσοτάκης τελικά δεν βγήκε σε “πρωινάδικο”, όπως είχαμε προβλέψει προχθές, αλλά σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για να καταγγείλει ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με “πέτσινο” γκολ στον προχθεσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Το γαρ πολύ της απελπισίας γεννά παραφροσύνη.
Άντε και στην Αθλητική Κυριακή ή στη Δίκη της Δευτέρας!».
Όπως ήταν φυσικό, η ανακοίνωση του Μαξίμου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους την σχολίασαν αρνητικά. Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα»:
ΑΝ ΚΡΙΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ NON PAPER ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΕΙ, ΑΝΕΤΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΝΙΜΟΥPIC.TWITTER.COM/X5N5CKFBFI
— TI NA TA KAMO (@ANASAKAMOU)MAY 8, 2017
“ΞΥΔΑΚΙ ΦΙΛΕΛΕΡΕΣ”, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΕΤΣΙΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
— ΜΑGOOFYS (@MAGOOFYS) MAY 8, 2017

masternews.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr