Αφιερωμένο στον ξεφτιλισμένο Tέρενς Κουίκ..Δεν ξεχνάμε προδοτάκο..
Ήταν 15-01-2013 όταν οι ΑΝΕΛ κατέθεταν μήνυση εναντίον της τρόικας.


Μήνυση κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ εναντίον των τριών αξιωματούχων της Τρόικας Πωλ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, για εγκλήματα κατά της Ελλάδας και της ανθρωπότητας, ενώ σε δηλώσεις που έκανε έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποκάλεσε τον Πωλ Τόμσεν και την υπόλοιπη τρόικα «persona non grata» «χαρτογιακάδες» και «μισητή παρέα».
Ο κ. Κουίκ, κατέθεσε μήνυση ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνη Ρουπακιώτη με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, η οποία με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. Η μηνυτήρια αναφορά συντάχθηκε από τον επιστημονικό συνεργάτη του κ. Κουίκ, τον δικηγόρο κ. Ευάγγελο Παπαγεωργίου.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κουίκ:
«Σήμερα, έγινε πράξη η δέσμευσή μου από το Βήμα της Βουλής. Δηλαδή να καταθέσω μήνυση εναντίον του Πωλ Τόμσεν και της μισητής του παρέας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πιο συγκεκριμένα για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και της ίδιας της Ελλάδας.
Τα μέτρα που επέβαλλαν με μεθόδους ψυχρού εκτελεστή, οδήγησαν σε αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, σε ιλιγγιώδεις αριθμούς ανέργων, σε κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, σε διάλυση οικογενειών και σε βαθιά οικονομική ύφεση της χώρας.
Ως Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Πωλ Τόμσεν είναι persona non grata όπως και οι άλλοι δύο χαρτογιακάδες της τρόικας
Οι δεσμεύσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι δεσμεύσεις χωρίς μεταστροφές. Ότι υπόσχονται το εννοούν».Διαβάστε ακόμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr