Ραχήλ Μακρή:''Σας πήραν τα πάντα ενώ βλέπατε survivor.Αναφωνήσετε όλοι μαζί χάι Σόιμπλε.''


Παρόλο που απέδειξε με στοιχεία ότι το έλλειμμα τεχνηέντως διογκώθηκε για να μπούμε στα μνημόνια ,απάλλαξαν με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών τους υπεύθυνους της ΕΛΣΤΑΤ από την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης για την διόγκωση του χρέους, χωρίς να καλέσουν την πρώην βουλευτή και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή να καταθέσει τα στοιχεία κοινοβουλευτικού ελέγχου, που αποδεικνύουν ψευδή βεβαίωση.

Η πρώην βουλευτής έγραψε από την προσωπική της σελίδα στο facebook:


''Γράφει ο άλλος αφού η δικαιοσύνη που είναι προτελευταίος θεσμός λέει να βγει ο τελευταίος στο δρόμο δηλαδή τον στρατό. 


Τώρα από που προκύπτει ότι ο στρατός είναι εξουσία και μάλιστα τελευταία μετά την δικαιοσύνη μόνο αυτός μπορεί να εξηγήσει στα όσα κρύβει στο κρανίο του.

Φυσικά λέξη για τον ευατό του και τον ρόλο του ως μέρος του λαού που από αυτόν απορρέουν όλες οι εξουσίες και γι αυτόν ασκούνται.
Λοιπόν για να μην περιμένετε τους από μηχανής θεούς και τους σωτήρες πατριώτες να σταλούν από τον ουρανό ως μάνα για να σας σώσει σας ενημερώνω ότι δεν σώζεστε με τίποτα καθώς οι λαοί σώζουν, δεν σώζονται. ότι η αθώωση των υπευθύνων για το θέμα της διόγκωσης του χρέους σημαίνει ότι:

Α) η εξουσία που λέγεται δικαιοσύνη δεν ασκείται για τον λαό αλλά εκτελεί εντολές του Σόιμπλε.
Β). Ότι εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.
Γ). Ότι Ξεπλύθηκαν όσοι συμμετείχαν στο έγκλημα που λέγεται διόγκωση χρέους για να μπει με εντολές δανειστών η χώρα, με ψεύδη στοιχεία, στην περιπέτεια των μνημονίων.
Δ). Χρωστάτε 390 δις και θα σας εφαρμόζουν μνημόνια για 200 χρόνια και το χρέος θα παραμένει στα 390δις. 
Ε) τα αιώνια μνημόνια θα τα εφαρμόζουν με την σειρά αχυράνθρωποι που θα προσκυνάτε. 
Στ) Σας πήραν τα πάντα ενώ βλέπατε survivor.
Ζ) πρώτη φορά λαός μοιραίος κατέβασε τα παντελόνια και παραδόθηκε χωρίς πόλεμο. 
Αναφωνήσετε όλοι μαζί χάι Σόιμπλε.
Οι λοιποί μαζεύουμε μπογαλάκια για άλλα μέρη και ξεχνάμε την ντροπή και τα όσα συνέβησαν.''

Παραθέτουμε το  σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το Μέτωπο Νίκης:


Με το με αριθμό 969 του 2017, βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, απαλλάχθηκε ο πρόεδρος και δύο ακόμα μέλη της διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής, ΕΛΣΤΑΤ, από την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης, κάνοντας δεκτή τη σχετική εισαγγελική πρόταση του εισαγγελέα εφετών, ο οποίος είχε προτείνει την απαλλαγή όλων για την επίμαχη υπόθεση περί διογκώσεως του ελλείμματος το 2009, προκειμένου να διευκολυνθεί η ένταξη της χώρα μας στα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής (μνημόνια).


Παρόλο που τα στοιχεία που κατέχω και προέκυψαν στα πλαίσια άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, αποδεικνύουν ψευδή βεβαίωση για σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος του 2009.
Σύμφωνα με έγγραφα που διαβίβασε στη Βουλή το 2014, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε απάντηση ερώτησης μου για το θέμα της ένταξης ΝΠΙΔ στον τομέα της Γενικής Κυβέρνησης, καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι δήθεν το θέμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ ανήκει στη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι το Συμβούλιο Εφετών πρέπει, προτού ασκήσει δίωξη, να απευθύνει προηγουμένως προδικαστικό ερώτημα στις Βρυξέλλες.
Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ – στο έγγραφο – παραδέχεται ότι το έργο της ένταξης δημόσιων οργανισμών στον τομέα της Γενικής Κυβέρνησης (προκειμένου να μετρούνται στο έλλειμμα) αποτελεί «εθνική αρμοδιότητα» και κατά τούτο απορρίπτει τις θεωρίες Παπακωνσταντίνου (και άλλων…), ότι λόγο για το σκάνδαλο έχει το Δικαστήριο της Ε.Ε. και όχι η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ομολογεί δηλαδή ο ίδιος, στην απάντηση μέσω Στουρνάρα στις 30 Ιανουαρίου του 2014, ότι αντί να ακολουθήσει τον ελληνικό νόμο, ακολούθησε οδηγία της Eurostat που «βάφτιζε» ως χρηματοδότηση από την Κεντρική Διοίκηση «δωρεές ιδιωτών, πωλήσεις και επιχορηγήσεις από την Ε.Ε.»
Το καταπληκτικό με την περίπτωση με τον πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ είναι ότι, στην ίδια απάντηση προς την ερώτηση μου παραδεχόταν ρητώς ότι, «η ευθύνη και η ορθή οριοθέτηση του τομέα της Γενικής Κυβέρνησης σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΣΛ95 ανήκουν στις εθνικές στατιστικές αρχές».
Εν προκειμένω λοιπόν, ο πρώην διοικητής με βάση τα δικά του λεγόμενα, έχει παραβιάσει εθνική αρμοδιότητα αποδεχόμενος χωρίς αντίσταση ντιρεκτίβα της Eurostat να θεωρούνται κρατικό έσοδο οι δωρεές ιδιωτών σε ένα ΝΠΙΔ!
Παρόλα αυτά, η ελληνική Δικαιοσύνη και ενώ γνώριζε, απάλλαξε τους υπαίτιους της διόγκωσης του χρέους και μάλιστα χωρίς ποτέ να με καλέσει ως μάρτυρα κατηγορίας για να καταθέσω για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία αυτό της διόγκωσης του χρέους και της εισόδου της χώρας μας στα μνημόνια της υποδούλωσης και της εξόντωσης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Η απαλλαγή είναι μνημονιακή δέσμευση και υπογράφηκε από 222 βουλευτές.
Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει θέμα «ερμηνείας», αλλά υποταγής και εκτέλεσης εντολών Σόιμπλε.
Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr