Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση φοιτήτριας σε πάρτυ του Πανεπιστημίου στον ΒόλοΚαταγγελία σε δημοφιλή φοιτητική σελίδα του Facebook, την οποία παρακολουθούν περισσότεροι από 18.000 άνθρωποι έγινε χθες και αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε μία κοπέλα στον χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησε ακόμα ένα πάρτυ από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πεδίον του Άρεως, μόλις λίγες ώρες ύστερα από την πανελλαδική απήχηση που είχε το δημοσίευμα του TheNewspaper.gr για την εξέλιξη ενός άλλου πάρτυ, επίσης στον ίδιο χώρο, με 8 φοιτητές να καταλήγουν στο Νοσοκομείο Βόλου σε κατάσταση ακραίας μέθης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, τα ξημερώματα της Κυριακής ένα κορίτσι -πιθανά φοιτήτρια- παρενοχλήθηκε σεξουαλικά με βίαιο τρόπο από μία ομάδα ανδρών, κατά τη διάρκεια του πάρτυ που βρισκόταν σε εξέλιξη.
Οι πρυτανικές αρχές, με τις οποίες επικοινώνησε το TheNewspaper.gr δεν έχουν λάβει ενημέρωση για το θέμα, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Αστυνομία ερευνά την περίεργη αυτή υπόθεση για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr