Καθοριστικές παρεμβάσεις Πάκη και Μπέτυς λύνουν το θέμα του ελληνικού χρέους


Παρέμβαση του Πάκη για το χρέος

Μήνυμα στους δανειστές της Ελλάδας να κάνουν το καθήκον τους, όπως το έχει κάνει και η ελληνική κυβέρνηση έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και μάλιστα μόλις μια μέρα πριν από το κρίσιμο Eurogroup και ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κάνει ήδη… νερά!

Από την Κέρκυρα, όπου βρίσκεται για τις εκδηλώσεις της 153ης επετείου της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τους Ευρωπαίους να κάνουν το καθήκον τους, σημειώνοντας πως δεν είναι απλά θέμα εταιρικών σχέσεων αλλά δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Παρέμβαση της συζύγου του Πρωθυπουργού για το χρέος

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν και πάλι στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στο δεύτερο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κίνα. Όταν το πρωθυπουργικό ζεύγος βρέθηκε στην Όπερα του Πεκίνου, η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

«Είσαι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα» είπε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με τη Real News, με την γενική διευθύντρια του Ταμείου να αναρωτιέται αστειευόμενη αν αυτό οφείλεται στα… ψαρά της μαλλιά.

«Από αυτά που κάνεις για την Ελλάδα» ήταν η απάντηση της Μπέτυς Μπαζιάνα, με την Κριστίν Λαγκάρντ να της ανταπαντά: «Κρίμα! Να αλλάξω τότε πολιτική». «Έχεις καιρό να αλλάξεις, μπορείς να κάνεις κάτι για το ελληνικό χρέος», της είπε η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Συγκλονισμένη η διεθνής κοινότητα από τις παρεμβάσεις Πάκη, και Μπέτυς τραβάει το αυτί του Σόιμπλε και τον αναγκάζει να δώσει κάποια λύση στο θέμα του ελληνικού χρέους!

Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, μιλάνε ότι ΗΠΑ, Ρωσία απείλησαν την Γερμανία με νέα εισβολή συμμαχικών δυνάμεων αν δεν ακούσουν Πάκη και Μπέτυ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr