Συγκλονιστική ανάρτηση για το θάνατο της Μαίρης Τσώνη: «Τι σας νοιάζει αν έπαιρνε ναρκωτικά;»


Με τη Μαίρη Τσώνη να αναπαύεται πλέον στο κοιμητήριο Χορδακίου στο Ακρωτήρι Χανίων, πάνω από τον πρόωρο χαμό της πλανόνται ακόμα μεγάλα ερωτηματικά.

Η αιτία θανάτου (πνευμονικό οίδημα), η αποκάλυψη μέσω Facebook μιας φίλης της ότι η 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έδινε μάχη με την κατάθλιψη, η αναμενόμενη τοξικολογική έκθεση, το τελευταίο της τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ, όλα αυτά τα μικρά στοιχεία συνθέτουν ένα μεγαλύτερο μυστήριο.
Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν αλλάζει, η Μαίρη Τσώνη έφυγε από τη ζωή πολύ πρόωρα και οι εικασίες για το θάνατό της ίσως και να περιττεύουν. Παράλληλα, ο Δημήτρης Κατριβέσης έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο στο Facebook για την Μαίρη Τσώνη και τους «δαίμονες» που πολεμούσε.
«Τι σας νοιάζει αν έπαιρνε ναρκωτικά ή όχι η Μαίρη Τσώνη,δεν μπορώ να το καταλάβω.Τα ναρκωτικά,το αλκοόλ και όλα αυτά,είναι το μέσο για το καθημερινό ταξίδι στην λήθη,έτσι ώστε να μπορείς να σκεπάζεις κάπως πιο απαλά την ψυχή σου για να μην κρυώνεις.
Το να παλεύεις με την κατάθλιψη,εκεί που είσαι πάντα μόνος,είναι σαν να σε κυνηγάει ένα τέρας μέσα σε ένα σπίτι με κλειδωμένες πόρτες.Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να δραπετεύσεις,έχει αφυδατωθεί η άνοιξη της ζωής σου και σε έχει καταβάλει η σκληρή πνοή του πόνου.
Κανείς δεν θέλει να πεθάνει,είναι τα όνειρα που τεμαχίζονται όταν δεν βρίσκουν ένα χέρι να τους συνοδεύσει εκεί που ξεφαντώνουν οι κραυγές,με αποτέλεσμα η κατάθλιψη να σωφρονίζει το γέλιο.Αφήστε την ανούσια κριτική,και απλώστε το χέρι σε αυτούς που το χρειάζονται».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr