Επί ώρες έκλεισαν την εφημερία του «Ευαγγελισμού» λόγω Παπαδήμου


Πληροφορίες του iatropedia αναφέρουν ότι επί ώρες το απόγευμα μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, το ΕΚΑΒ δεν έφερνε ασθενείς στον "Ευαγγελισμό".


Λόγοι ασφαλείας ή όχι, πάντως δημιουργήθηκε επί ώρες αλαλούμ στο έτερο μεγάλο νοσοκομείο του λεκανοπεδίου που εφημέρευε, στο Αττικόν, καθώς δόθηκε οδηγία να "κλείσει" προσωρινά η εφημερία του Ευαγγελισμού όπου μεταφέρθηκαν οι τρεις τραυματίες του τρομοκρατικού χτυπήματος.
Δεν φαντάζει και πολύ οργανωμένο να καταρρέει η εφημερία του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας επειδή μεταφέρθηκαν σε αυτό 3 τραυματίες έστω κι αν αυτοί είναι εξέχοντα πρόσωπα, έστω κι αν πρέπει να ληφθούν μέτρα ασφαλείας. Κατανοητά αυτά, αλλά όχι να ταλαιπωρούνται εκαντοντάδες άλλοι άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας...
Εάν ισχύουν οι δύο ειδήσεις δηλαδή πως ''έκλεισε'' η εφημερία του Ευαγγελισμού επειδή μεταφέρθηκε ένας τραυματίας και πως ο ίδιος ελαφρά τραυματισμένος εισήλθε και κατέλαβε για προληπτικούς λόγους κρεβάτι στη ΜΕΘ, δεν είναι απλά ντροπή για αυτούς που το αποφάσισαν αλλά εγκληματικά ανεύθυνο και εξοργιστικά προκλητικό.
Να υπενθυμίσω σε αυτούς που το αποφάσισαν δύο πράγματα
1) χάνονται ανθρώπινες ζωές από την έλλειψη κλινών στις ΜΕΘ Και
2) όταν κυβερνούσαν κάποιοι Παπαδήμοι, Γεωργιάδηδες και λοιποί στρατευμένοι στο σχέδιο εξαθλίωσης αυτού του λαού, το ίδιο νοσοκομείο που χθές σταμάτησε την εφημερία του ( εάν ισχύει), εκείνη την περίοδο πέταγε από τα χειρουργεία στον δρόμο σοβαρά πάσχοντες ασθενείς γιατί κάποιοι Παπαδήμοι είχαν φροντίσει να μείνουν άνεργοι και ανασφάλιστοι.
Σαν γιατρός αλλά και σαν πολίτης αισθάνομαι οργή για αυτά τα δύο έαν (επαναλαμβάνω) ισχύουν.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr