Χούντααα..Στην Ασφάλεια Ιωαννίνων πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό σχόλιο


Οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν δύσκολες.. Ένα ακόμη σκληρό πακέτο μέτρων στην Βουλή, το οποίο θα πληρώσουν οι πολίτες τα επόμενα χρόνια, αξιολογήσεις, Eurogroup, ομιλίες των πολιτικών, δηλώσεις...

Χρόνια στέλεχος στην Αριστερά, που βέβαια εγκατέλειψε νωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε σήμερα απολογούμενος στην Ασφάλεια Ιωαννίνων... Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα από τα 19 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων, τα οποία είχαν αποχωρήσει από την τοπική οργάνωση τον Αύγουστο του 2015, μετά την ψήφιση του μνημονίου.
Τότε με κοινή τους δήλωση, ανέφεραν καυτηρίαζαν την πολιτική- μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, μιλούσαν για έλλειμμα δημοκρατικής, κομματικής λειτουργίας και στα Γιάννινα και καυτηρίαζαν τις επιλογές της ηγεσίας και της κυβέρνησης.
Ποιό ήταν το "αμάρτημα"...
Ένα σχόλιο, στο λογαριασμό του στο Facebook, καυστικό, μεν αλλά όχι κάτι παραπάνω από όσα ακούγονται καθημερινά και από όσα συζητάνε οι πολίτες, "αφιερωμένο" στους βουλευτές, και τους τοπικούς, που από το "σκίζουμε το μνημόνιο" βρέθηκαν να ψηφίζουν το ένα μετά το άλλο και με τα δυο τους χέρια!!
Στη Βουλή βέβαια, ακόμη και στην τελευταία ολομέλεια, έχουν ειπωθεί πολύ χειρότερα... Αλλά φαίνεται είναι άλλο να τα λένε και να τα ακούνε μεταξύ τους οι βουλευτές κι άλλο να τα λέει και να τα γράφει ένας πολίτης.
Ο άνθρωπος βέβαια έδωσε τις εξηγήσεις του, αλλά ακόμη αναρωτιέται σε ποιά εποχή ζούμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr