Το «Μετώπο Νίκης» διασύρει τον Πάνο Καμμένο και τη σημερινή κυβέρνηση για την ΕΛΒΟ


Η Ραχήλ Μακρή με σύμμαχο τον Σμήναρχο της Ελληνικής Αεροπορίας και Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό Μιχάλη Χριστοδουλίδη, ο οποίος προσυπογράφει, αλλά και την παλαιότερη συνεργασία της με τον Πάνο Καμμένο που τη διευκολύνει στο να ανασύρει τα ψέματα του παρελθόντος, «βάλλει» κατά του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για την τακτική του ξεπουλήματος της ΕΛΒΟ!

Η πολιτικός από την Κοζάνη φέρνει στο φως παλαιότερες δηλώσεις του νυν Υπουργού Άμυνας ο οποίος κάποτε υπερασπιζόταν την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων και τώρα την ξεπουλά «μπιρ παρά». Διαβάστε την καταιγιστική ανακοίνωση του «Μετώπου Νίκης» που η αλήθεια είναι, διασύρει τον Πάνο Καμμένο και τη σημερινή κυβέρνηση:
«Τα ψέματα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι δήθεν διασφαλίσεις προς την ΕΛΒΟ αποκαλύφθηκαν και το ξεπούλημα της ΕΛΒΟ κατ’ εντολήν της τρόικας, είναι πλέον πραγματικότητα. Αφού απαξίωσαν τον ρόλο των ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών.
Αφού εκτέλεσαν το σχέδιο σταδιακής συρρίκνωσης της ελληνικοποίησης των αμυντικών προμηθειών από τα τέλη της δεκαετίας του 90 και μέχρι σήμερα, χαρίζουν την ΕΛΒΟ για 10 εκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει η επισκευή 5-6 αρμάτων μάχης.
Το κλείσιμο μιας υγιούς αμυντικής βιομηχανίας, η οποία έχει παραγγελίες, η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει συμβόλαια με όλο τον κόσμο, η μη χρηματοδότηση της ΕΛΒΟ με πέντε εκατομμύρια ευρώ, την ίδια στιγμή που διαγραφούν 38 εκατ. ευρώ λαθρεμπορίας, από ημέτερο νέο ανερχόμενο ολιγάρχη της χώρας, την ίδια ώρα που πληρώνουν υποτιθέμενους συμβούλους του Τσακαλώτου με 7 εκατ. Ευρώ και χαρίζουν σε ημέτερους εφημερίδες και κανάλια με οφειλές εκατομμυρίων ευρώ που καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, ισοδυναμεί με την απόφαση να παραδοθεί η αμυντική βιομηχανία στα χέρια Γερμανών.
Το κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας αποτελεί απειλή για την πατρίδα μας, διότι η χώρα θα μείνει χωρίς πυρομαχικά, χωρίς στήριξη για τα οχήματα και τα τεθωρακισμένα, θα μείνει χωρίς αεροπορική βιομηχανία.
Το Μέτωπο Νίκης προειδοποιεί τους Τσίπρα – Καμμένο να μην τολμήσουν να κλείσουν την ΕΛΒΟ.
Να μην τολμήσουν να κλείσουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.
Να μην τολμήσουν να ξεπουλήσουν την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.
Το Μέτωπο Νίκης προειδοποιεί τους υπόδικους κυβερνώντες, ότι η εκποίηση της ΕΛΒΟ θα ακυρωθεί όταν αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία και οι ίδιοι θα λογοδοτήσουν για τις υπογραφές τους στην κατάλυση του κράτους και της εθνικής οικονομίας.
Ραχήλ Μακρή
Π. Βουλευτής των Ελλήνων – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Χριστοδουλίδης Μιχάλης
Σμήναρχος ε.α. και Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός»
Θυμηθείτε την εποχή που ο Πάνος Καμμένος υπερασπιζόταν την ΕΛΒΟ και νοιαζόταν για την Εθνική Άμυνα της χώρας και τους χιλιάδες εργαζομένους:


Διαβάστε ακόμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr