Αυγή Βουτσινά: «Καλούμε τον Δήμαρχο Μεσολογγίου όπως υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση, για την επίλυση της υδροδότησης του Αιτωλικού»


Το νησί «Αιτωλικό» υδρεύεται από μια προϋπάρχουσα γεώτρηση στα Τσιγκρινέϊκα, που δίνει 70 κυβικά νερό και δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του νησιού για νερό.

Το πολύ σοβαρό αυτό θέμα που άπτεται της ζωής των πολιτών εκμεταλλεύτηκε ο Δήμαρχος Αιτωλικού προκειμένου να εκλεγεί, ωστόσο 2,5 χρόνια μετά αρνείται να δώσει λύση και καταθέτει μηνύσεις σε όποιον τολμά να ζητά τα αυτονόητα και ενώ έχει προταθεί ως λύση μια συμπληρωματική γεώτρηση κόστους 100.000 € που θα έδινε άλλα 100 κυβικά νερού.
Φαίνεται ότι, αυτή η λύση δεν βολεύει κάποιους που επέλεξαν να διαθέσουν 1.700.000 ευρώ γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να αποδώσει για περιβαντολλογικούς και όχι μόνον λόγους, όπως και ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει παραδεχτεί δημοσίως.
Στην προσπάθειά μας να διεκδικήσουμε καθαρό πόσιμο νερό επικοινώνησα με τους Βουλευτές του Νομού, ζητώντας συνάντηση για ενημέρωση όπως και οφείλουν.
Οι περισσότεροι αποδέχτηκαν πλην του κ. Σαλμά που προεκλογικά είχε διάπλατα ανοιχτές τις πόρτες στους πολίτες, σήμερα όμως αρνείται την συνάντηση με εκπροσώπους πολιτικών φορέων και πολίτες, καθώς θεωρεί ότι δεν είναι θεσμικό να μιλάει για τέτοιου είδους θέματα με κανέναν πολίτη, με κανέναν φορέα, παρά μόνο με τον Δήμαρχο.
Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ. Σαλμά, ότι οι Βουλευτές ασκούν την Νομοθετική Εξουσία για λογαριασμό των πολιτών.
Ότι η πρόσβαση σε πόσιμο νερό είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από τον ΟΗΕ και η συγκάλυψη του Δήμαρχου για τον οποίον ήδη υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα για παράβαση καθήκοντος για το συγκεκριμένο θέμα, τον καθιστά συνεργό και τιμωρείται κατά τον ίδιο τρόπο στο ποινικό δίκαιο.
Αυγή Βουτσινά 
Στέλεχος του Μετώπου Νίκης

Διαβάστε επίσης:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr