Η Ραχήλ Μακρή ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα για τις απρέπειες Καμμένου μπροστά σε ανήλικα.


Η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή , μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα για τις απρέπειες του υπουργού άμυνας Πάνου Καμμένου στην αναμέτρηση  γυναικείου πόλο μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού.

Άδικο έχει;

Δείτε αναλύτικα τι γράφει :

''Του φώναζαν ούτε νεκρός μνημόνια υπενθυμίζοντας του το σύνθημα με το οποίο εξαπάτησε τον κόσμο και με την ληστοσυμμορία του έκλεψε την εξουσία και απάντησε έτσι. 
Αυτό ερμηνεύεται ως εξής: είμαι εξουσία και όποιος τολμάει ακόμη και να διαμαρτύρεται θα οδηγείται στην φυλακή. Ερμηνεύεται ως κρατάμε την δικαιοσύνη και ελέγχουμε δικαστές και εισαγγελείς όπως είχαν αποκαλύψει στο site πληρωμένων οικόσιτων το 2015. Επομένως να προσέχετε βρε τον Πανούλη έχουν και διεθνείς σχέσεις αυτοί ταξίδευαν και στην Κολομβία με ληαρ τζετ κάτι θα τους έμαθαν. Μην πάρει λοιπόν κανένα εισαγγελέα υπάλληλο τους να σας πιάσουν για προσβολή της προσωπικότητας του. Αλήθεια αυτός δεν έστειλε διμοιρία αστυνομικών μαζί με εισαγγελέα να συλλάβουν δυο δημοσιογράφους γιατί έθιξαν ανήλικο παιδί και με τα ανήλικα δεν παίζουν. Στις φώτο βλέπω ανήλικα ο εισαγγελέας λοιπόν που ακριβώς βρίσκεται τώρα;''


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr