Απόφαση Ειρηνοδικείου «έσωσε» την περιουσία χρεωμένης χήρας και μητέρας τριών παιδιών«Ανάσα» για 60χρονη χήρα και μητέρα τριών παιδιών, έφερε απόφαση που εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Χανίων, με την οποία η οφειλέτρια «έσωσε» την περιουσία της και ρύθμισε το χρέος της σε τράπεζες.
Σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η 60χρονη είχε χρεωθεί  σε τρεις τράπεζες με πέντε δάνεια με τη συνολική οφειλή τους να ανέρχεται στα 16.393,37 ευρώ, ενώ το εισόδημά της είναι 410 ,07 από την σύνταξή της. Τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει είναι ένα σπίτι 140 τ.μ. ιδιοκτησίας  κατά 25%εξ αδιαιρέτου και τέσσερις γκαρσονιέρες  35 τ.μ ιδιοκτησίας  κατά 25%εξ αδιαιρέτου.
Το Δικαστήριο Χανίων αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση της 60χρονης ρυθμίζει τα χρέη της σε μηνιαίες καταβολές  των μηδενικών καταβολών για τρία χρόνια για το χρέος, εξαιρεί της εκποίησης την κύρια κατοικία και τέλος επιβάλλει να καταβάλλει για την διάσωση της κατοικίας της για 15 χρόνια (180 δόσεις) το ποσό των 87,77 ευρώ.
Πηγή: cretapost.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr