ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΣΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ ΤΗΣ ΛΑ.Ε


Θα θεωρήσουμε ως εμπαιγμό και παρωδία, αν για άλλη μια φορά η ευθύνη για την ''προαναγγελθείσα'' τραγωδία του εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας στο Άδενδρο, αποδοθεί από τις ανευθυνοϋπεύθυνες ηγεσίες του Υπουργείου και του ΟΣΕ ξανά, ως συνήθως και αποκλειστικά, στο μηχανοδηγό, στο προσωπικό της αμαξοστοιχίας και την υπερβολική ταχύτητα.

Αντί, λοιπόν, μπροστά στην τραγωδία να επιχειρηθεί η συνήθης πρακτική αθώωσης των κυβερνήσεων, των υπουργών και των διοικούντων, εμείς αυτήν την ώρα αναδεικνύουμε την εγκληματική πλημελέστατη συντήρηση του δικτύου, την ανεπίτρεπτη ύπαρξη για αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα επικίνδυνης παρακαμπτηρίου στο Άδενδρο, τις ελλείψεις προσωπικού στην Τραινοσε, την κατασπατάληση πόρων και κονδυλίων στον ΟΣΕ, την κομματοκρατία στη διαχείριση του, τις διαλυτικές καταστάσεις στους σιδηρόδρομους εν όψει και τους ξεπουλήματος τους και τόσα άλλα.

Η τραγωδία στο Άδενδρο ήταν μια προαναγγελθείσα τραγωδία.

Το ερώτημα για αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν, δεν ήταν το αν αλλά το πότε θα συμβεί.

Χρειάζεται έρευνα σε βάθος από ανεξάρτητους ειδικούς και πόρισμα που θα ρίχνει φως και όχι πόρισμα συγκάλυψης των από πάνω.

Υπάρχουν πολιτικές και διοικητικές ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν πλήρως, ενώ εδώ και τώρα να ακολουθήσουν παραιτήσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr