Αδικαιολόγητες και χωρίς αποδοχή μετακινήσεις εργαζομένων


Την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων του ΟΑΕΔ  με μετακινήσεις υπαλλήλων, χωρίς  να έχουν διερευνηθεί υπηρεσιακά οι ανάγκες του Οργανισμού αλλά και του προσωπικού καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών ΟΑΕΔ, υποστηρίζοντας πως αυτές οι μετακινήσεις δεν έχουν την έγκρισή της, μιας και ουδείς υπάλληλος από όσους μετακινούνται είχε υποβάλλει αντίστοιχο αίτημα!

«Τα τελευταία χρόνια ο ΟΑΕΔ αντιμετωπίζει, αδιαμφισβήτητα, πλήθος σημαντικών  προβλημάτων τα οποία επιτείνονται από την τεράστια αύξηση της ανεργίας και την έλλειψη πόρων. Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό αλλά και οι άνεργοι αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι στο έλεος των συνεχιζόμενων μνημονίων, της απραξίας και της αυθαιρεσίας.
Το τελευταίο διάστημα η Διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να ξεκινήσει την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων του ΟΑΕΔ  με μετακινήσεις υπαλλήλων. Μετακινήσεις  χωρίς αίτηση υπαλλήλων, μετακινήσεις πολύτεκνων υπαλλήλων, μετακινήσεις συνδικαλιστών, μετακινήσεις χωρίς  να έχουν διερευνηθεί υπηρεσιακά οι ανάγκες.
Καλούμε τη Διοίκηση να επανεξετάσει  άμεσα όλες τις  μετακινήσεις  των Συναδέλφων.
Καλούμε τη Διοίκηση  του Οργανισμού να αξιοποιήσει  όλους τους θεσμοθετημένους υπηρεσιακούς παράγοντες, όταν πρόκειται για ζητήματα υπηρεσιακά, και αν διαπιστώνονται υπηρεσιακές ανάγκες να ακολουθείται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αιτήσεις υπαλλήλων και υπηρεσιακά συμβούλια.
Καλούμε τη Διοίκηση να σέβεται τους υπαλλήλους και  τον υπηρεσιακό τους βίο  και να συμβουλεύεται τους καθ’ ύλην  αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr