ΟΙ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΟΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ


Γιάννης Σιάτρας 

ΟΙ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΟΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ
Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, όπως και ο Υπουργός Υγείας, όπως επίσης ο κάθε Υπουργός, διευθυντής νοσοκομείου, διευθυντής ή διοικητής κάθε δημόσιας υπηρεσίας ή εταιρίας, θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι οργανισμοί που διοικούν δεν είναι τα μαγαζιά ή τα τσιφλίκια των μπαπάδων τους. Όλα αυτά, ανήκουν στον ελληνικό λαό και αυτοί είναι ΑΠΛΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ τους. Μέσα απ' αυτή την οπτική (η οποία είναι και η μόνη πραγματική και νόμιμη), δεν έχουν το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν για να κάνουν το κέφι τους ή την προσωπική τους προβολή.
Ήδη, εγείρονται ερωτηματικά για το εάν ο κ. Πολάκης είχε το νόμιμο δικαίωμα να χειρουργήσει σήμερα στη Ζάκυνθο. Είναι μέλος του ιατρικού συλλόγου Ζακύνθου; Ανήκει στο ΕΣΥ; Είχε την έγκριση των ασθενών (που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα); Και το κυριότερο απ' όλα, έχει ο κ. Πολάκης την ικανότητα να χειρουργεί; Ή καλύτερα, θα τον επέλεγε κανείς για να χειρουργηθεί από αυτόν; Διαβάζοντας το βιογραφικό του, διακρίνω ότι δαπάνησε τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής του ζωής, στο συνδικαλισμό, στην πολιτική (υπήρξε δήμαρχος Σφακίων επί σειρά ετών) και σε διάφορα άλλα αλλότρια. Είναι ο κ. Πολάκης ένας κανονικός νοσοκομειακός γιατρός στον οποίον κάποιον θα εμπιστευόταν τη ζωή του;
Όσο ο κάθε κ. Πολάκης γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους, τη δεοντολογία και την ανθρώπινη ηθική και όσο, εμείς οι πολίτες, δεν ξεσηκωνώμαστε εναντίον αυτών των πρακτικών, ας μην περιμένουμε κάτι καλύτερο από τα όσα τραγικά βιώνουμε σήμερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr