Συμβολαιογράφος σε Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης: Κατοχυρώνω το ακίνητο στην Πειραιώς

Τα μέλη του Συντονισμού επισημαίνουν ότι ο πλειστηριασμός είναι παράνομος και ζητούσαν από την αστυνομία να συλλάβει την συμβολαιογράφο

Αναστάτωση επικράτησε στις 17.00 το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια διεξαγωγής πλειστηριασμών, μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και συμβολαιογράφου.

Εκείνη την ώρα η συμβολαιογράφος απευθυνόμενη στον κόσμο που ήταν στην αίθουσα είπε: “Στις 16.30 είχε προσφορά από την Πειραιώς, κατοχυρώνω το ακίνητο στην Τράπεζα”, και σηκώθηκε να φύγει από την αίθουσα, ενώ προηγούμενος υπήρξε έντονη λογομαχία ανάμεσα στην ίδια και μέλη του Συντονισμού.

Να σημειωθεί ότι αφορά κατάστημα που είναι στην Αρχαία Αγορά και είναι 70τμ. το χρέος ήταν 153.000 ευρώ και ο πλειστηριασμός έγινε για 45.000 ευρώ. Τα μέλη του Συντονισμού επισημαίνουν ότι ο πλειστηριασμός είναι παράνομος.

Η συμβολαιογράφος ζητούσε απεγνωσμένα ονόματα των παραβρησκομένων που ήθελαν να σταματήσουν τον πλειστηριασμό την ώρα που άλλοι συμβολαιογράφοι στην΄ιδια αίθουσα, αλλά και σε άλλη αίθουσα ματαίωσαν πλειστηριασμούς με τη ματαίωση του Συντονισμού.
Το μέλη του Κινήματος έτρεξαν προς την΄εξοδο του Ειρηνοδικείου για να σταματήσουν την συμβολαιογράφο κι εκεί βρήκαν μπροστά τους πέντε αστυνομικούς των ΜΑΤ.
Ζήτησαν απεγνωσμένα να συλληφθεί η συμβολαιογράφος, κάτι που δεν έγινε. Το πλήθος παρέμεινε στην έξοδο του ειρηνοδικείου, αφήνοντας να φύγουν όλοι οι συμβολαιογράφοι, εκτός από την συγκεκριμένη που προχώρησε στον πλειστηριασμό.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος είχε δηλώσει πως δεν δέχεται τα μέλη του Συντονισμού και τόνιζε ότι θα προχωρήσει στον πλειστηριασμό ότι και να γίνει.
Να τονίσουμε πως περίπου στις 17.30 ο κόσμος αποχώρησε από το Ειρηνοδικείο, από τη στιγμή που η αστυνομία φυγάδευσε την συμβολαιογράφο από πίσω πόρτα.


newreport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr