ΒΙΝΤΕΟ-Οι εικόνες βίας των ΜΑΤ του Τσίπρα στην Ραχήλ Μακρή και σε διαδηλωτές.


Εισβολή στο κοινοβούλιο επιχείρησαν σήμερα κατά τη διάρκεια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το Μέτωπο Νίκης και μέλη του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α 

Η Ραχήλ Μακρή μαζί με στελέχη του κινήματος «Μέτωπο Νίκης» και μέλη του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α  κατά τη διάρκεια των χθεσινών κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή, βρέθηκαν ωστόσο αντιμέτωποι με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα μέλη του κινήματος φορούσαν μπλούζες οι οποίες στο πίσω μέρος τους έγραφαν «φρουρά, φρουρά!», σύνθημα εμπνευσμένο από όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Δευτέρα στη Βουλή.
Επικράτησε πανζουρλισμός καθώς διαδηλωτές  με πανό και σημαίες μετά την ξαφνική εισβολή της επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή ανέβαιναν για να ενισχύσουν την προσπάθεια εισβολής στο κοινοβούλιο.

Αυτή τη φορά Η ΦΡΟΥΡΑ εμφανίστηκε αμέσως και μέσα σε λίγα λεπτά έπνιξε στα χημικά τον χώρο μπροστά από το κοινοβούλιο καθώς αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κοινοβούλιο από την άλλη πλευρά.

Ξύλα, ρόπαλα, σφυριά και μολότοφ από τη μία πλευρά, δακρυγόνα και κυνηγητό από την άλλη.


Ούτε τα φυλάκια των Ευζώνων γλίτωσαν από τις συγκρούσεις, αφού έπιασαν φωτιά από μολότοφ που έπεσαν στο σημείο.


Η κατάσταση ηρέμησε λίγη ώρα αργότερα μπροστά από το Κοινοβούλιο και αρκετοί διαδηλωτές επέστρεψαν για να συνεχίσουν την κινητοποίησή τους την ώρα που στη Βουλή βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για το νομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης.


Μέτωπο Νίκης με σύνθημα: "Φύγετε τώρα καταστρέφετε τη χώρα"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr