Το Μέτωπο Νίκης καλεί τους Έλληνες μαθητές να αγωνιστούν για το μέλλον τους

Ραχήλ Μακρή – Θανάσης Γούναρης: «Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών στη Γαλλία και καλούμε τους Έλληνες μαθητές να αγωνιστούν για το μέλλον τους. «La révolution sera dans la rue»»06 Μαΐου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με το σύνθημα: «Η επανάσταση γίνεται στον δρόμο, όχι στις κάλπες», εκατοντάδες μαθητές Λυκείου διαδήλωσαν σήμερα στο Παρίσι, δηλώνοντας ότι δεν αισθάνονται να εκπροσωπούνται από τους δύο φιναλίστ, τον Εμανουέλ Μακρόν και τη Μαρίν Λεπέν.

Το Μέτωπο Νίκης στηρίζει τους Γάλλους μαθητές και καλεί τους νέους της χώρας μας να αντιληφθούν ότι “Rien à attendre”, “δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα” από το ισχύον πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Να συνειδητοποιήσουν ότι, το αδιέξοδο στην χώρα προήλθε από εκπροσώπους ενός πολιτικού συστήματος σάπιου από την διαπλοκή και την διαφθορά, που εφαρμόζουν πολιτικές λιτότητας για τους λαούς της Ευρώπης.
Ότι μόνο εμείς οι πολίτες μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση.
Ότι ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για την ανατροπή των πρωταίτιων της σκηνοθετημένης και εγκληματικής κρίσης και να ανακτήσουμε την Εξουσία και το μέλλον που μας ανήκει.
Ραχήλ Μακρή
Π. Βουλευτής των Ελλήνων – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Θανάσης Γούναρης
Στέλεχος του Μετώπου Νίκης και Πρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr