Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 31/5)


Με 70 πλειστηριασμούς ακινήτων σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, ...
κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 5 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 16 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 6 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.

Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 43 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Ξάνθη, Καβάλα, Σέρρες, Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Ιωάννινα, Λάρισα, Μαγνησία, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια, Αιτωλ/νία, Κορίνθια, Αργολίδα, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ζάκυνθος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ηράκλειο, Χανιά).

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων και τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου.

(Κάντε «κλικ» πάνω στον πίνακα για μεγέθυνση)


ΠΗΓΗ:www.dromosanoixtos.gr

.

.

Περισσότερα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By BloggerTips.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *