Θύμα hackers η Ραχήλ Μακρή από τους ληστοσυμμορίτες ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛΓια τρίτη φορά η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή πέφτει θύμα hackers,οι οποίοι παραβίασαν τον λογαριασμό της στο Twitter και ανήρτησαν σχόλιο ως δικό της.


Η πρώτη φορά που η βουλευτής διαπίστωσε ότι άγνωστοι «χτύπησαν» το προφίλ της ιστοσελίδας της ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα για το δημοψήφισμα. Η κυρία Μακρή μέσα από τα social media είχε ταχθεί αναφανδόν υπέρ του ΟΧΙ, ανεβάζοντας σχετικές αναρτήσεις.

Άγνωστοι κατάφεραν να σπάσουν εκείνες τις ημέρες τους κωδικούς πρόσβασης και να «κατεβάσουν» το προφίλ της. Η ίδια όπως μαθαίνουμε απευθύνθηκε και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στο αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από όπου έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα εντοπιστούν τα ίχνη των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε αλλά αντίθετα η κυρία Μακρή έπεσε πάλι θύμα hackers, οι οποίοι για άλλη μια φορά μπλόκαραν το προφίλ της.
Διαβάστε την καταγγελία της πρώην βουλευτή μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook:

''Μετά την ανάρτηση μου σε μορφή Scribd της λίστας Παναμά, έριξαν το site της Scribd. https://www.scribd.com/document/340456322/Panama-Papers

Μετά την χθεσινή ανάρτηση της συνέντευξης μου στην εφημερίδα ΑΠΟΨΗ όπου καλώ τον κ Παπά και την κυβέρνηση όπως απαντήσουν αν γνώριζαν ότι ο επιχειρηματίας του οποίου το ληαρ τζετ χρησιμοποίησαν προκειμένου να μεταβεί στο νησί μαργαρίτα για να συζητήσει για <<φασόλια>> είναι βαρώνος της κοκαΐνης, μπήκαν στον λογαριασμό μου στο Twitter και ανήρτησαν σχόλιο ως δικό μου.

Αποκαλύπτεται πλέον ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κρύβεται πίσω και από την παραβίαση του λογαριασμού μου στο Facebook τον Ιούλιο του 2015. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει ενοχληθεί από την αποκάλυψη της δράσης των ληστοσυμμοριτών που ταξιδεύουν σε εξωτικούς παραδείσους συνοδεία δικηγόρων μάγων της σύστασης offshore εταιρειών, με ληαρ τζετ βαρώνων του παγκόσμιου καρτέλ κοκαΐνης.

Είναι φανερό ότι πίσω από τις επιθέσεις στο Μέτωπο Νίκης και στο πρόσωπό μου μέσω εκπομπών του ΑΝΤ1, της ομογένειας στην Βοστώνη της Αμερική και όχι μόνο κρύβονται αυτοί που χρησιμοποιώντας χθες τις αρχές μπήκαν στους λογαριασμούς μου προκειμένου να στήσουν παγίδα σε μένα προσωπικά αναρτώντας tweet ως δικά μου.

Είναι φανερό πλέον για ποιο λόγο επιτέθηκαν στον Σφακιανάκη κατηγορώντας τον για εμπλοκή του σε θέματα παιδεραστίας προκειμένου να τον ξηλώσουν από την δίωξη και να τοποθετήσουν τα δικά τους, ελεγχόμενα παιδιά.

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι πρόκειται για αδίστακτους ληστοσυμμορίτες που ελέγχουν όλες τις αρχές της χώρας και θα πράξουν τα πάντα προκειμένου να με εξοντώσουν ακόμη και φυσικά.

Θέτω την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προ των ευθυνών της για την παραβίαση και παρακολούθηση των προσωπικών μου λογαριασμών στα social media, Την ελληνική δικαιοσύνη που ενώ επανειλημμένως κατέθεσα στοιχεία για την παραβίαση και οχι μόνο αδιαφόρησε και την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με τον υπουργό της, πολιτικό προϊστάμενο για θέματα του τύπου και των δικτύων, <<φίλο>> του βαρώνου της κοκαΐνης, υπεύθυνους για τις επιθέσεις μέσω των ΜΜΕ, την προσπάθεια γραφικοποίησης μου, τις επιθέσεις στο ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ και για οτιδήποτε μου συμβεί.

Παραθέτω λοιπόν στον ελληνικό λαό την λίστα Παναμά για την οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα οι εισαγγελικές αρχές ταξίδεψαν στην Χάγη να βρουν καθώς και την επίμαχη συνέντευξη με την αποκάλυψη του ταξιδιού στον Παναμά και τα συμπεράσματα τα αφήνω για τον κάθε νοήμονα της χώρας αυτής. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr