Ο αρχιεπίσκοπος απένειμε μετάλιο στον πρόεδρο της eurobank


Γιατί Μακαριώτατε ?

Υποκριτές και Φαρισαίοι, υπόγειες διαδρομές και ο Θεός να μας φυλάει από τα διαπλεκόμενα.

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» και το ιερατείο πρέπει επιτέλους να δώσει εξηγήσεις στην «αγιοποίηση» manager Τραπεζικών Ιδρυμάτων. Ιδρυμάτων που υφαρπάζουν την περιουσία των φτωχών και καταφρονημένων Ελλήνων.
Ο λόγος για την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το μετάλλιο Α’τάξεως του Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου, απένειμε στο Προέδρο του Δ.Σ. της Τράπεζας Eurobank Νίκο Καραμούζη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’.
Για τα ταλέντα του, λέει. Ποιά ταλέντα του Αρχιεπίσκοπε στην εποχή της κρίσης, της πείνας και των αυτοκτονιών; Στην εποχή που οι Τράπεζες αρπάζουν τα σπίτια των φτωχοποιημένων Ελλήνων και τους πετάνε στο δρόμο, εσείς τους βραβεύετε;
Προς τι Αρχιεπίσκοπε η ύψιστη διάκριση της Εκκλησίας στον Νίκο Καραμούζη;
Τι έκανε ο Νίκος Καραμούζης για τα κόκκινα δάνεια;
Τι έκανε ο Νίκος Καραμούζης και η Τράπεζα του για να στηρίξει την κοινωνία;
Τι έκανε ο Νίκος Καραμούζης και η Τράπεζα του για να στηρίξει την επιχειρηματικότητα;
Τι έκανε ο Νίκος Καραμούζης και η Τράπεζα του για να στηρίξει τον κοσμάκη;
Τι έχει κάνει σε όλη του την καριέρα και τον τιμήσατε για το ταλέντο του;
Κι επειδή οι απαντήσεις δεν υπάρχουν εδώ, ας τις αναζητήσουμε αλλού.
Στις business, με το θράσος να περισσεύει. Εκκλησία και Αγία Οικογένεια -κραταιά στην χώρα μας, με επιχειρήσεις- ενώνουν τις δυνάμεις τους με «προστατευόμενο» τον Νίκο Καραμούζη.

«Προστατευόμενο», με μία σχέση που έχει περάσει μέσα από «σαράντα κύματα». Πιο συγκοινωνούντα δοχεία δεν γίνεται, αλλά στις business τα πάντα «ξεπλένονται».
Άλλωστε ο Νίκος Καραμούζης ξέρει πολλά για την Αγία Οικογένεια και τα Τραπεζικό colpo grosso, πριν από τέσσερα χρόνια. Πιστεύω να θυμάστε Αρχιεπίσκοπε, τότε με το deal Eurobank και Εθνικής. Την Εθνική Τράπεζα με μεγαλομέτοχο την Εκκλησία…τότε που έσπασε το deal και φορτώθηκε η Eurobank στο ΤΧΣ και η Αγία Οικογένεια προσπαθούσε να μας πείσει ότι έβαλε και χρήματα από την τσέπη της.

Ας μας απαντήσετε Αρχιεπίσκοπε και πνευματικέ ηγέτη μας τι κρύβεται πίσω από την λίμνη Βουλιαγμένης; Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης, έχει ενεργοποιηθεί η σύμβαση με την Εκκλησία, έγινε διαγωνισμός; Δεν πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος που πάει ο «οβολός του»; Γιατί οι φήμες κι εδώ θέλουν να εμπλέκεται η Αγία Οικογένεια.
Πως είναι δυνατόν στον Αστέρα Βουλιαγμένης -που ήσασταν ο μεγαλύτερος μέτοχος από την πλευρά των πωλητών- στο νέο ΔΣ των Αραβοτουρκικών συμφερόντων να υπάρχει μέλος εκπρόσωπος της Αγίας Οικογένειας;
Τί σχέσεις έχει η Αγία Οικογένεια με το project του Ελληνικού -που μαζί με όλα τα παραπάνω θα κάνετε την παραλιακή «Κούβα του Μπατίστα»; Αληθεύει ότι σε λίγο από το Ελληνικό μέχρι το Σούνιο θα χρειάζεται «ειδική ταυτότητα» για να περνάς;
Αρχιεπίσκοπε έχεις κάνει μία βόλτα από το Ελληνικό, την νύχτα να δεις τις μανάδες που κάνουν πιάτσα γιατί δεν έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους; Τί έκανες Αρχιεπίσκοπε για να προλάβεις τον θάνατο του έρημου άστεγου στο Ελληνικό;
Αλήθεια Αρχιεπίσκοπε με το Island τί έγινε και βρέθηκε στα χέρια κολλητού της Αγίας Οικογένειας; Με το Εκκλησιαστικό ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, τι γίνεται; Στον δρόμο τα ορφανά για να γίνει club και πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, στα χέρια επενδυτών από το Κατάρ και από την Αγία Οικογένεια βεβαίως, βεβαίως.
Πόσο πάει Αρχιεπίσκοπε, η ύψιστη διάκριση της Εκκλησίας;
Και να έχεις κατά νου Αρχιεπίσκοπε ότι τα Ειδικά Δικαστήρια δεν είναι μόνο για τους πολιτικούς, αλλά και γι’ αυτούς που υπηρετούν τον Μεγαλοδύναμο όταν αυτοί λοξοδρομήσουν και υπηρετούν τα διαπλεκόμενα.
Αρχιεπίσκοπε γιατί συμμετέχεις στο τσίρκο με την αποβλάκωση του Ελληνικού λαού, που θέλει μάτια ερμητικά κλειστά στα πραγματικά προβληματα, στην πείνα και στην τραγωδία αυτού του λαού και να ασχολούμεθα με «Μπαλαούρες»; Μήπως σας εξυπηρετεί;
Οι Ελληνες στην Εκκλησία αντί για τον οβολό τους θα πρέπει να βάζουν ξυραφάκια και να σε καλέσουν να ξυριστείς Αρχιεπίσκοπε- μπας και πάρεις το μήνυμα ότι δεν σε αντέχουμε πια. Ή να μετανοήσεις σε κάποιο κελί στο Αγιο Ορος.
Όσο για τον «έξω από δω» , ε αυτός Αρχιεπίσκοπε σας έχει πάρει και σας έχει σηκώσει. Και το «σηκώσει» στην περίπτωση σας έχει την έννοια της κατρακύλας.

του Αλ Κοιμήση και το site ignomisou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr