Λαφαζάνης: Το ΔΣ της ΔΕΗ να αντιταχθεί στο ξεπούλημα και σε μια τέτοια περίπτωση να παραιτηθεί


Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε αποτελούμενη από τους Παν. ΛαφαζάνηΝ. ΒαλαβάνηΘαν. Πετράκο και Δ. Στρατούλη συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΔΕΗ με επικεφαλής τον Μανόλη Παναγιωτάκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην ΔΕΗ και ειδικότερα το ΔΣ της ΔΕΗ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε για την κατάσταση και τις προοπτικές της εταιρείας, καθώς και τα όσα γνωρίζει για τις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ΔΕΗ στο πλαίσιο των αποφάσεων για την δεύτερη αξιολόγηση.
Μετά την συνάντηση ο Παν. Λαφαζάνης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η ΔΕΗ βρίσκεται εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που έχουν εφαρμοστεί μέχρι τώρα σε τραγική κατάσταση. Οι διαφαινόμενες αποφάσεις σε βάρος της ΔΕΗ στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης ισοδυναμούν με διάλυση και ξεπούλημα της εταιρείας, πράγμα που θα επιφέρει βαρύτατο πλήγμα στους πολίτες και θα πνίξει κάθε δυνατότητα ανάπτυξης της χώρας. Το ξεπούλημα της ΔΕΗ ισοδυναμεί με εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και θα σημάνει το ξεπούλημα της χώρας. Καλέσαμε το ΔΣ της ΔΕΗ να αντιταχθεί δημόσια και καθαρά στην εκποίηση κάθε μορφής της ΔΕΗ και τονίσαμε, ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί, αντί να υλοποιήσει αυτήν την καταστροφική για την ΔΕΗ και τον τόπο απόφαση».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr