Η προδοσία της κυβέρνησης για τα ελληνικά χωρικά ύδατα στο Αιγαίο, με πρόσχημα τους πρόσφυγες


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με πρόσχημα την προστασία των προσφύγων παρέδωσε το Αιγαίο στους Τούρκους οι οποίοι κόβουν βόλτες, εξερευνούν , κατασκοπεύουν ανενόχλητοι ...

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΓΕΝΣ ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ Γενικός Γραμματέας ΝΑΤΟ:
«Μόλις συμφωνήσαμε ότι το ΝΑΤΟ θα παρέχει υποστήριξη για να βοηθήσει στην κρίση των προσφύγων και των μεταναστών. Αυτό βασίζεται σε κοινό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας.»
Έτσι δεν θα μπερδεύονται τα σκάφη του Λιμενικού Ελλάδας και Τουρκίας…με τα χωρικά ύδατα, αφού αυτό πια θα το πράττουν τα πολεμικά πλοία της Γερμανίας Τουρκίας, Ελλάδας…!!!
Με εντολή δηλαδή Πανούλη και ενώ εδώ παριστάνει τον τουρκοφάγο για τους ανόητους που ταΐζουν κουτόχορτο, το ΤΠΚ Κρυσταλλίδης P69 με το τουρκικό F-505 TCG Bafra έπλεαν παρεούλα στην Μεσόγειο, μετά την αναχώρηση τους από την Βηρυτό του Λιβάνου, συμμετέχοντας σε αποστολή του ΟΗΕ για την προστασία και καλά προσφύγων.
Ευτυχώς που έχουμε και τον Υπάλληλο του Κοντομηνά αυτον που βρίζει χήρες και ορφανά που δεν είχαν την τύχη του να ανδρωθούν στα γραφεία του Άκη και να παρέχουν αμοιβόμενες παροχές Σύμβουλου του Πανούλη σε θέματα Άμυνας και ρίχνει στους Τούρκους κανένα «αει σιχτίρ» και μετα τις ειδήσεις στα <<βοθροκαναλα>> κατά τον πουργό από τα Σφακιά πάνε και κοιμούνται τα βράδια ήσυχα τα πρόβατα οτι ο Πανούλης θα τους δείξει τους τουρκαλάδες.
Μαζί με τους Τούρκους και τους Γερμανούς ο πατριδοκάπηλος Υπουργός που έστειλε στον τάφο 4 αξιωματικούς για να πείσουν τους ιθαγενείς των συνόρων οτι είναι ασφαλείς και ο Πανουλης τους προστατεύει από τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
Και αν αυτό δεν λέγεται εσχάτη προδοσία πως ακριβώς λέγεται.


Μέτωπο Νίκης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr