Ο Ερυθρός Σταυρός Λιβαδειάς Κάνει Έκκληση Για Τρόφιμα

Σας είναι γνωστές οι εθελοντικές δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού (ΕΣΣ) και ιδιαίτερα του Τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς και το μεγάλο κοινωνικό – ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί.
Σε όλες τις δύσκολες στιγμές που γνωρίζουν οι συνάνθρωποί μας, δίνουμε το παρόν προσφέροντας όχι μόνο υλική, αλλά και ψυχολογική και κοινωνική βοήθεια με το έμψυχο δυναμικό μας το οποίο εργάζεται εθελοντικά.
Το έργο μας ως γνωρίζετε γίνεται αθόρυβα και συστηματικά, στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στην Ελληνική κοινωνία και δη στην τοπική Βοιωτική κοινωνία ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, έτοιμοι να προσφέρουν και να συνδράμουν στην ανακούφιση  των αδύναμων συνανθρώπων μας.
Σας καλούμε λοιπόν να μας βοηθήσετε προσφέροντας τρόφιμα (γάλα, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, κ.λ.π) και να δείξετε για μια ακόμη φορά την κοινωνική σας ευαισθησία, να στηρίξετε την σημαντική δράση του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς , στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή που είναι πραγματικά δεινή.
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων που θα είστε για μια ακόμη φορά αρωγοί μας.
Με εκτίμηση
              Για το Δ.Σ
 Μετά Τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ           ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ

Επιλεγμένα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr