Νεκρό το παιδί στα σκουπίδια


Νεκρή μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η εξάχρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη κοντά στο σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα.

Το πτώμα του μικρού κοριτσιού εντόπισαν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών  αστυνομικοί λίγο πριν τα μεσάνυχτα, που έψαχναν στην περιοχή από το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου, όταν έγινε γνωστή η εξαφάνιση της.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο πατέρας του κοριτσιού τους υπέδειξε το τόπο αφού ομολόγησε τη δολοφονία του μετά από πολλές ώρες. 
Στο σημείο  ανεμένεται ιατροδικαστής για να δει τη σορό του παιδιού που βρέθηκε αρτιμελής. Αύριο θα πραγματοποήσει την νεκροψία-νεκροτομή.
Ο συνταξιούχος αστυνομικός  61 χρόνων,  που  από την αρχή δεν έπεισε τους αστυνομικούς για τις συνθήκες κάτω από τις  οποίες χάθηκετο παιδί,  βρισκόταν στο σπίτι με το κοριτσάκι και το δίδυμο αδελφάκι της, αφού η μητέρα των παιδιών νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Πειραιά μετά από επέμβαση.
Όταν πήγε να δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης του, στην αρχή ισχυρίστηκε πως λόγω προβλημάτων υγείας,  πήρε φάρμακα που του προκαλούν βαρύ ύπνο και δεν θυμόταν αν είχε αφήσει την εξώπορτα ανοιχτή. Μετά ότι γυρνώντας  αργά το βράδυ από επίσκεψη πήγε να πετάξει τα σκουπίδια,  ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και ή το παιδάκι έφυγε μόνο του ή κάποιος μπήκε και το πήρε, χωρίς να τον αντιληφθεί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr