Βόμβα Ραχήλ Μακρή:Η τράπεζα της Ελλάδος τυπώνει κέρματα επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι τον ευρωπαϊκό.(Έγγραφα)Μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook η πρώην βουλευτής,και επικεφαλής του πολιτικού φορέα ''Μέτωπο Νίκης''παραθέτει έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι η τράπεζα της Ελλάδας τυπώνει κέρματα ευρώ, και μάλιστα η δαπάνη επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι τον ευρωπαϊκό.


''Ο υπουργός οικονομικών και ο κεντρικός τραπεζίτης εγκρίνουν την κοπή και κυκλοφορία 88 εκατ και 500 χιλ τεμαχίων μεταλλικών κερμάτων αξίας 5 εκατ. 880 χιλ. Ευρώ. Το ίδρυμα εκτύπωσης της τραπέζης της Ελλάδος θα προβεί στην τύπωση των κερμάτων. 

Η δαπάνη επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. 
Ώστε η τράπεζα της Ελλάδος τυπώνει ευρώ ε; Δεν τα φέρνουν από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα ε; και δεν βαρύνουν τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό αλλά τον κρατικό δηλαδή τα κορόιδα φορολογούμενους. 
Εγώ νόμιζα ότι εγώ τυπώνω χρήμα και ο Λαφαζανης τελικά το τυπώνει ο Στουρνάρας με τον Αλέξη και το πληρώνουμε εμείς το χρήμα που παράγεται.''

ΘΕΜΑ:«Έγκριση δαπάνης ποσού 2.420.420,49€, για την προμήθεια μεταλλικών δίσκων τύπωσης κερμάτων Ευρώ από τη ΜΒΗ ΑΕ,(αριθμός προμήθειας 6377/16 – Β ́ Τετράμηνο 2016)».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr