Βόμβα Ραχήλ Μακρή:Η τράπεζα της Ελλάδος τυπώνει κέρματα επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι τον ευρωπαϊκό.(Έγγραφα)Μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook η πρώην βουλευτής,και επικεφαλής του πολιτικού φορέα ''Μέτωπο Νίκης''παραθέτει έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι η τράπεζα της Ελλάδας τυπώνει κέρματα ευρώ, και μάλιστα η δαπάνη επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι τον ευρωπαϊκό.


''Ο υπουργός οικονομικών και ο κεντρικός τραπεζίτης εγκρίνουν την κοπή και κυκλοφορία 88 εκατ και 500 χιλ τεμαχίων μεταλλικών κερμάτων αξίας 5 εκατ. 880 χιλ. Ευρώ. Το ίδρυμα εκτύπωσης της τραπέζης της Ελλάδος θα προβεί στην τύπωση των κερμάτων. 

Η δαπάνη επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. 
Ώστε η τράπεζα της Ελλάδος τυπώνει ευρώ ε; Δεν τα φέρνουν από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα ε; και δεν βαρύνουν τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό αλλά τον κρατικό δηλαδή τα κορόιδα φορολογούμενους. 
Εγώ νόμιζα ότι εγώ τυπώνω χρήμα και ο Λαφαζανης τελικά το τυπώνει ο Στουρνάρας με τον Αλέξη και το πληρώνουμε εμείς το χρήμα που παράγεται.''

ΘΕΜΑ:«Έγκριση δαπάνης ποσού 2.420.420,49€, για την προμήθεια μεταλλικών δίσκων τύπωσης κερμάτων Ευρώ από τη ΜΒΗ ΑΕ,(αριθμός προμήθειας 6377/16 – Β ́ Τετράμηνο 2016)».

.

.

Περισσότερα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By BloggerTips.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *