ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ! ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ αρνήθηκε να υπογράψει το (δασοκτόνο) νόμο


 Τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία της φίλης μου Βάλιας Μπαζού που είναι εξαιρετική και τελειομανής δημοσιογράφος και γνωρίζω ότι έχει και οικολογικές ευαισθησίες. Αποκαλύπτει ότι ο συναρμόδιος υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου αρνήθηκε να υπογράψει το δασοκτόνο νόμο που ψήφισε χθες η κυβερνητική πλειοψηφία στη βουλή!!!!!!!
Αντ' αυτού υπογράφει ο προερχόμενος από τους "Οικολόγους Πράσινους" -ο οποίος πλέον έχει γίνει μέλος (της Κ.Ο.) του ΣΥΡΙΖΑ- αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης!!!!!! Δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...
----------------------------------------------------
Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει ένα σχέδιο νόμου, «Τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις», το οποίο θα έθετε σε κίνδυνο χιλιάδες δημόσιες δασικές εκτάσεις.
Και δεν το περιμέναμε, μια και ο ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόταν, μέχρι πρότινος, στην πρώτη γραμμή της αντίστασης σε κάθε προσπάθεια νομοθετικής ανατροπής του πλαισίου προστασίας των δασών και των δασικών εκτάσεων. Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά μόλις τρία χρόνια από την εποχή που χαρακτήριζε τον νόμο 4280/2014 της κυβέρνησης Σαμαρά ως δασοκτόνο.
Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες που έχουμε, ο Βαγγέλης Αποστόλου, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρνήθηκε να το υπογράψει, πράγμα που έπραξε, τελικά, ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης, εκ των Οικολόγων Πράσινων προερχόμενος. (φωτό από τις υπουργικές υπογραφές στο σχέδιο νόμου).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr