Το Μέτωπο Νίκης αντιδρά στην σύλληψη του Κωστάκη και αναφωνεί "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ"


Με αφορμή την μήνυση που κατέθεσε η Σταυρούλα Νικολοπούλου-Στουρνάρα, σύζυγος του Κεντρικού Τραπεζίτη της χώρας Γιάννη Στουρνάρα,στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη που είχε ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του αυτοφώρου και τη σύλληψή του όπου όπως δήλωσε ο ίδιος μαζί με τον συνάδελφο του Β. Ανδριανόπουλο  παραδόθηκαν  και συλλήφθηκαν στο Α.Τ. Καλλιθέας όπως διαβάσαμε στην ΕΦ.ΣΥΝ ,η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή και επικεφαλής του πολιτικού φορέα ''Μέτωπο Νίκης''έγραψε από τον λογαριασμό της στο facebook:


''Μαθαίνω από την εφσυν ότι ο Κωστάκης ο Βαξεβάνης λέει παραδόθηκε στο ΑΤ μετά από μήνυση της συζύγου Στουρνάρα. Ευτυχώς που είναι και μεγάλη εβδομάδα και είναι νηστεία Οπότε δεν θα υποκύψει σε πειρασμούς μέσα στο κελί. Έρχεται και 4 μνημόνιο μεγάλο Σάββατο κάτι πρέπει να σκαρώσουν πάλι η ληστοσυμμορία για να αποπροσανατολίσουν το πόπολο. Δεν μου λες βρε Κωστάκη εκείνη την μήνυση που κατέθεσα στην κ Θάνου όταν ο Στουρνάρας έκανε το φερέφωνο των αποικιοκρατών γιατί δεν την ψάξατε να την ανεβάσετε μαζί και η εφσυν η ελεύθερη αυτή φυλλάδα; 

Μάντεψε την λίστα την έχουμε μαζί και την νέα την δική σας και θα την βγάλουμε ως δώρο στον έρημο τον κοσμάκη που δουλεύετε μήπως και αντιληφθεί πως ετοιμάζεστε για όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας και ηθοποιών της δεκαετίας. 
Άντε και καλή λευτεριά να περάσεις το Πάσχα κι εσύ με το φουσκωτό Πολάκη στην Μήλο. 
Λευτεριά στον Βαξεβάνη ρε''
17 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή «Θυμίζουμε στον κ. Στουρνάρα ότι οι Γερμανοί εκτελούσαν τους ταγματασφαλίτες όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν»
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει αποσαφηνίσει την Ελληνική διαπραγματευτική θέση με τους θεσμούς στην αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσης και όχι απλά συμφωνίας.
Παράλληλα η σαράντα επτά σελίδων πρόταση περαιτέρω υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας με υφεσιακά μέτρα και καταδίκης της κοινωνίας στα αρνητικά αποτελέσματα της ανθρωπιστικής κρίσης απορρίφθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Φαίνεται ότι η θέση του Πρωθυπουργού ότι: «Τον λογαριασμό θα τον πληρώσει η ολιγαρχία», θορύβησε ορισμένους οι οποίοι εξαπέλυσαν τους πολικούς υποτακτικούς τους σε εκστρατεία παραπληροφόρησης και οικονομικού εκφοβισμού των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό η θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ότι: «Η αποτυχία ενός deal θα οδηγήσει σε χρεοκοπία και Grexit» ούτε στην ανάσχεση της εκροής καταθέσεων συμβάλει, ούτε την ηρεμία στο τραπεζικό σύστημα προάγει αλλά αντίθετα δύναται να θεωρηθεί ότι προκαλεί αστάθεια στο τραπεζικό σύστημα και εντάσσεται στο σύνολο εκβιαστικών πιέσεων προς την Ελληνική Κυβέρνηση να αποδεχθεί μια κοινωνικά και οικονομικά επαίσχυντη πρόταση.
Δεν είναι δυνατόν ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και νυν Διοικητής της ΤτΕ να αγνοεί ότι σύμφωνα με τη συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη συνθήκη λειτουργίας αυτής η έξοδος από το ευρώ συνεπάγεται έξοδο της Χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τη στιγμή μάλιστα που ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν δηλώνει: «Οι συνθήκες δεν προβλέπουν Grexit. Να μην μπούμε σε άγνωστα μονοπάτια»
Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να βασίζει την τραπεζική ρευστότητα στον έκτακτο μηχανισμό ELA, τον οποίο κάποιοι μέχρι εχθές αγνοούσαν και λοιδορούσαν, και να υφίστανται εμπρηστικές δηλώσεις πανικού που θα αυξήσουν την εκροή καταθέσεων πέραν των 30 δισ. ευρώ που διαπίστωσε ο κ. Στουρνάρας για το διάστημα Οκτωβρίου 2014-Απριλίου 2015, χωρίς να μας διευκρινίζει εάν έχει πράξει το παραμικρό για να ανασχέσει το φαινόμενο.
Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές οφείλουν να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου στο σύνολο των δηλώσεων που διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού.
Ως εκπρόσωπος των πολιτών θα αναλάβω όλες τις θεσμικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που κρίνονται επιβεβλημένες για να στηρίξω την εθνική προσπάθεια χωρίς εκβιαστικά διλλήματα συμφωνιών που αποκλίνουν από τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας και στοχεύουν στην περαιτέρω φτωχοποίηση των πολιτών.
Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr