Ενισχύεται η συσπείρωση στον αντιμνημονιακό χώρο!!Σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκαν ο Θανάσης Γούναρης,Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας (www.pirateparty.gr ) και μέλος του Μετώπου Νίκης (www.metoponikis.gr) με τον γραμματέα του Π.Σ της Λαϊκής ενότητας (http://laiki-enotita.gr/ ) Παναγιώτη Λαφαζάνη , στο γραφείο του κ. Λαφαζάνη στο κέντρο της Αθήνας, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΛΑΕ. 

Η συζήτηση διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα και έγινε ανταλλαγή απόψεων γύρω από όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα . 

Και οι δυο πλευρές σημειώνουν ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα και ότι θα επιδιώξουν αυτό να φανεί και να δοκιμαστεί στη πράξη · με κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες . 

Δεν απέκλεισαν δε εκλογική συμμαχία και έδωσαν ραντεβού σήμερα Σάββατο 29/4/2017 στην διαμαρτυρία που διοργανώνουν το  Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α. (Αλληλλεγύη – ΑΝΥπακοή – Ανατροπή),το Μέτωπο Νίκης και το κίνημα ΜΠΛΟΚΟ στις 4 το απόγευμα στα διόδια Ελευσίνας  με τη συμμετοχή και της Ραχήλ Μακρή επικεφαλής του Μετώπου Νίκης .
Διαβάστε ακόμα:

.

.

Περισσότερα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By BloggerTips.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *