Ενισχύεται η συσπείρωση στον αντιμνημονιακό χώρο!!Σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκαν ο Θανάσης Γούναρης,Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας (www.pirateparty.gr ) και μέλος του Μετώπου Νίκης (www.metoponikis.gr) με τον γραμματέα του Π.Σ της Λαϊκής ενότητας (http://laiki-enotita.gr/ ) Παναγιώτη Λαφαζάνη , στο γραφείο του κ. Λαφαζάνη στο κέντρο της Αθήνας, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΛΑΕ. 

Η συζήτηση διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα και έγινε ανταλλαγή απόψεων γύρω από όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα . 

Και οι δυο πλευρές σημειώνουν ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα και ότι θα επιδιώξουν αυτό να φανεί και να δοκιμαστεί στη πράξη · με κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες . 

Δεν απέκλεισαν δε εκλογική συμμαχία και έδωσαν ραντεβού σήμερα Σάββατο 29/4/2017 στην διαμαρτυρία που διοργανώνουν το  Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α. (Αλληλλεγύη – ΑΝΥπακοή – Ανατροπή),το Μέτωπο Νίκης και το κίνημα ΜΠΛΟΚΟ στις 4 το απόγευμα στα διόδια Ελευσίνας  με τη συμμετοχή και της Ραχήλ Μακρή επικεφαλής του Μετώπου Νίκης .
Διαβάστε ακόμα:

Επιλεγμένα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr