Τον προκαλεί να παραιτηθεί..Φωτιές άναψε στην ΝΔ η επίθεση της Παπακώστα στον Άδωνι Γεωργιάδη.Πυρά στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει δημοσίως η βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα με ανάρτησή της,πριν από λίγες ώρες, στο facebook. 
Γράφει συγκεκριμένα:

Αφού ευχηθώ , Καλή Ανάσταση ,και στον Άδωνι θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για την Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...επειδή όμως πιστεύει ότι ,ως αντιπρόεδρος , βάλλεται θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις ,να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του...τέλος ,κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...

Είχε προηγηθεί συνέντευξη του Αδ. Γεωργιάδη στη Real News στην οποία, αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία, εκτιμά ότι η κυβέρνηση στοχοποιεί μέσω του ιδίου την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά παράλληλα «βλέπει» και προσωπικό χαρακτήρα σε όλη αυτή την εξέλιξη: «Φυσικά η ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ παίζει ρόλο στην επίθεση εναντίον μου από την κυβέρνηση. Όμως οφείλω να πω ότι έχει και ένα προσωπικό χαρακτήρα. Εγώ δεν αφήνω τον κ. Τσίπρα σε χλωρό κλαρί. Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και δεν θα σταματήσω να το λέω» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Επιλεγμένα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr