Απίστευτο κυβερνητικό φιάσκο ολκής στην Ιονία Οδό! Ξεχείλισε η οργή από χιλιάδες εκδρομείςΣτο τούνελ της Κλόκοβας συγκρούστηκε η κυβερνητική αμετροεπεια και βιασύνη με την πραγματικότητα. Τζάμπα οι κορδέλες και οι μπουφέδες των εγκαινίων!

Δεκάδες χιλιάδες εκδρομείς γνώρισαν μια απίστευτη ταλαιπωρία εγκλωβισμένοι στον υπερσύγχρονο δρόμο της Ιονίας Οδού.
Τα μηνύματα εγκλωβισμένων οδηγών κάνουν λόγο για ταλαιπωρία που ξεπέρασε τις δυομιση ώρες για να κάνουν μόλις έντεκα χιλιόμετρα.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ίδιο το τούνελ της Κλόκοβας, μιας και έχει παραδοθει στην κυκλοφορία μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας ανα κατευθυνση.
Έτσι, κυριολεκτικά ήταν χειρότερα από το να κυκλοφορούν τα οχήματα από τον παλιό δρόμο.
Μάλιστα, οι οδηγοί έβλεπαν να είναι εγκλωβισμένοι και ακινητοποιημένοι στον υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο, ενώ έβλεπαν τον παλιό δρόμο να είναι άδειος.
Στο σημείο αυτό, πολλοί οδηγοί καταγγέλλουν την απουσία της τροχαίας η οποία θα μπορούσε να δώσει λύσεις ενδεχομενως.
Το μεσημέρι , τα πράγματα χειροτέρεψαν λόγω τροχαίου μέσα στην σήραγγα της Κλόκοβας, ωστόσο όπως αναφέρουν δεκάδες οδηγοί περνούσαν το απόγευμα χωρίς να παρατηρήσουν πρόβλημα με τροχαίο εντός της σήραγγας.
Το βασικό πρόβλημα ήταν οτι υπήρχε μια λωρίδα κυκλοφορίας. Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτη -ακόμα- πληροφορια στο thecaller έκανε λόγο για «ανύπαρκτο ατύχημα» ενώ καταλογίζονται κυβερνητικές ευθύνες για «βιασύνη» να εγκαινιαστεί η σήραγγα ενω δεν μπορούσε να υπηρετηθεί μια τετοια επιστροφη εκδρομέων.Πηγή: thecaller.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr