Αθώοι οι δύο "εξέχοντες πολίτες της Ξάνθης", καθώς ο ιατροδικαστής διαπίστωσε σεξουαλική επαφή, όχι όμως και... βιασμό!Τελικά δεν αρκεί να καταγγείλει μια κοπέλα τον βιασμό της -να αντέξει, να ξεπεράσει το σοκ και να φτάσει να το καταγγείλει και να καταθέσει δημόσια στο δικαστήριο.

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν χθες οι φερόμενοι ως βιαστές της φοιτήτριας, που τελικά μάλλον στη... φαντασία της μεταφέρθηκε μεθυσμένη από τους δύο εξέχοντες πολίτες της Ξάνθης, τους κάλεσε να... συνευρεθούν μαζί της ο ένας μετά τον άλλον ενώ μετά αποφάσισε, έτσι... για το γινάτι, να καταγγείλει βιασμό. Εφόσον και ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε σημάδια βιασμού αλλά «συνεύρεσης», όλα καλά.
«Ψυχολογικά προβλήματα» θα είχε η κοπέλα και αποφάσισε έτσι στα καλά καθούμενα να υποστεί όλες τις συνέπειες μιας τόσο δύσκολης κατάθεσης που τελικά της πρόσφερε μόνο ντροπή, απογοήτευση και προφανώς το αίσθημα της εγκατάλειψης.
Ο εισαγγελέας πρότεινε και η Δικαιοσύνη μίλησε.
Ενοχο το θύμα!
Σχόλιο Γιώργου Αλεξάτου:Αθώοι οι δύο "εξέχοντες πολίτες της Ξάνθης", καθώς ο ιατροδικαστής διαπίστωσε σεξουαλική επαφή, όχι όμως και... βιασμό!
Τη θυμάστε την υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό έφηβης Βουλγάρας στην Αμάρυνθο της Εύβοιας πριν από χρόνια; Τότε που μια κωμόπολη, σχεδόν ολόκληρη, στάθηκε πλάι στα βλαστάρια της, τους βιαστές;
Όλα αυτά είναι εδώ για να μας υπενθυμίζουν πόσο εκτός πραγματικότητας είναι όσοι-ες νομίζουν πως το γυναικείο κίνημα δεν έχει νόημα, ειμή μόνο όταν δρα συμπληρωματικά στις ταξικές διεκδικήσεις. Όλα αυτά είναι εδώ για να ενοχλούνται όλοι εκείνοι και εκείνες που βρίσκουν υπερβολικό και κουραστικό το να μιλάς για τον σεξισμό.
Άλλωστε, οι σωστές γυναίκες παίρνουν τα μέτρα τους. Δεν έχουν μοναχικές εξόδους τα βράδια, δεν ντύνονται προκλητικά, δεν φέρνουν αντιρρήσεις στους άντρες, άρα δεν κινδυνεύουν από βιασμό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr