Το μεγάλο γιουχάρισμα του A. Τσίπρα στην Κέρκυρα


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε στην Κέρκυρα με την οικογένειά του και την παρέα του Αλέκου Φλαμπουράρη, για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Και έφαγε το γιουχάρισμα της ζωής του, αφού πέταξε το κανάτι από το μπαλκόνι του Δημαρχείου, τηρώντας το έθιμο των Μπότηδων όπως λέγεται, και αποχώρησε.

Όταν βγήκε από το δημαρχείο, αρκετοί πολίτες τον γιούχαραν, ενώ κάποιοι του...ευχήθηκαν του χρόνου το...κόμμα του να επιστρέψει στο 3%...

Να σημειώσουμε πως την ώρα που ο Τσίπρας πετούσε το κανάτι, ¨ανησύχησε" μην περνάει ο...Σόιμπλε από κάτω και το φάει στο κεφάλι.

Μάλιστα κυρίες και κύριοι. Ο καταληψίας που έγινε πρωθυπουργός, ουσιαστικά ευχήθηκε να πέρναγε από κάτω ο Σόιμπλε, ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, ώστε να του έρθει το κανάτι στο κεφάλι.
Ξέρετε, ναι; Αυτός ο τύπος ο Σόιμπλε, που ο Τσίπρας του γλείφει τα χέρια κάθε εξάμηνο για να μας δώσει λεφτά να ζήσουμε, με μηδενικό σχεδόν επιτόκιο.

Αυτό το ...παρτάλι (ζητάμε ταπεινά συγγνώμη από τον θεσμό του πρωθυπουργού) ο Αλέξης Τσίπρας, συμπεριφέρθηκε άλλη μια φορά σαν 18χρονο τσογλάνι, που κάνει την πλάκα του άμα λάχει, με τους πολιτικούς.
Σε αυτό το υποκριτικό, ανόητο δίποδο εμπιστεύτηκαν πριν 2 χρόνια κάποιοι συμπολίτες μας, το τιμόνι της Ελλάδας.

Ίσως γι αυτό τα γιουχαρίσματα των Κερκυραίων, ακούστηκαν σαν γλυκό τραγούδι στα αυτιά των περισσότερων Ελλήνων...


Το γιουχάρισμα των Κερκυραίων. Στη αποχώρησή του, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο!
Και, το αστειάκι με τον Σόιμπλε, στο 00:06 λεπτό του βίντεο.
https://www.eyedoll.biz/single-post/2017/04/15/%CE%A4%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-A-%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr