"Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α", ΛΑΕ, Μέτωπο Νίκης,Κίνημα ΜΠΛΟΚΟ σήκωσαν τις μπάρες της ντροπής..(Βίντεο-Φώτο)Πράξη έγινε η κίνηση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α που μαζί με το Μέτωπο Νίκης , τη συμμετοχή του κινηματος ΜΠΛΟΚΟ, και την στήριξη μελών της Λαϊκής Ενότητας σήμερα στις 4:30 το απόγευμα άνοιξαν τα διόδια Ελευσίνας για τους οδηγούς που έφευγαν για το τριήμερο μοιράζοντας έντυπο υλικό κατά της αισχροκέρδειας των εργολάβων που διαχειρίζονται τις εθνικές οδούς μέσω της είσπραξης διοδίων.


Η συμβολική αυτή κινηματική δράση βρήκε ενθουσιώδη απήχηση στους πολίτες, οι οποίοι κόρναραν πανηγυρικά με το πέρασμά τους από τα διόδια, χαιρετούσαν με το σύνθημα της νίκης, έκαναν ανάρπαστα τα φυλλάδια και προέτρεπαν τους αγωνιστές να συνεχίσουν την προσπάθειά τους μέχρι το τέλος.
Το μεγάλο πανό της ΛΑ.Ε έγραφε το σύνθημα «Η κυβέρνηση κάνει φιέστες, οι εργολάβοι κερδοσκοπούν, ο λαός πληρώνει. Μεγάλο πανό είχε κρεμάσει στον χώρο των διοδίων και το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α.


Η κινηματική δράση από τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α την ΛΑ.Ε,  το «Μέτωπο Νίκης» και του κινήματος ΜΠΛΟΚΟ στην οποία έδωσαν το παρόν  και εκπρόσωποι του Κόμματος Πειρατών, με πολλούς ανένταχτους πολίτες και τις γύρω περιοχές, ήρθε ως απάντηση στα εγκαίνια και τις γιορτές που στήνει τελευταία η κυβέρνηση με αφορμή τον άνοιγμα νέων δρόμων, ακόμα κι αν τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί καν!
Η διαμαρτυρία αφορά και στο γεγονός ότι η κυβέρνηση κομπορρημονεί για έργα, που όμως προκαλούν δια των υψηλών διοδίων, μεγάλη επιβάρυνση στους πολίτες!
Στην αγωνιστική διαμαρτυρία στα διόδια έδωσε το παρόν ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνης και πολλά στελέχη της ΛΑ.Ε, ανάμεσα στα οποία είδαμε τον Δημ. Στρατούλη, τον Στ. Λεουτσάκο, την Δέσπ. Σπανού, τον Παν. Μαντά, τον Τ. Μαυρόπουλο, τον Βασ. Πριμικήρη, την Μ. Μπαρσέφσκι κ.ά.
Το παρόν έδωσαν, επίσης, στην διαμαρτυρία η Ραχήλ Μακρή, επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» με μέλη του πολιτικού φορέα όπως η Αυγή Βουτσινά και ο Σάββας Δημητριάδης, ο Θανάσης Γούναρης από το Κόμμα Πειρατών και φυσικά ο Τάσος Καραγιώργος από τα ΑΛ.ΑΝΥ.Αψυχή της προσπάθειας και της πρωτοβουλίας.

Διαβάστε ακόμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr