Η Ραχήλ «στολίζει» την Φωτεινή Βάκη:''Καμαρώστε την ψεύτο βουλευτή της πρώτης φοράς τέτοιας ψευτιάς''


Τρεις μόνο μέρες κράτησε το «ψευδοθαύμα» για την Φωτεινή Βάκη, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που την Μεγάλη Πέμπτη είχε κάνει  δηλώσεις για την μεταφορά του Αγίου Φωτος.
Η κυρία Βάκη είχε σταθεί στο πλευρό του Μάκη Μπαλαούρα που είχε χαρακτηρίσει «παγανιστικό κατάλοιπο» το Άγιο Φως, αλλά και του Χρήστου Καραγιαννίδη που είχε επίσης αναφερθεί στο ζήτημα, παραπέμποντας όσους τους επέκριναν στον… Αδαμάντιο Κοραή.
Όλα αυτά πάντως δεν την εμπόδισαν να γιορτάσει την Ανάσταση και το Άγιο Φως, κρατώντας την αναμμένη της λαμπάδα στην εορταστική λειτουργία στην Κέρκυρα, όπου μάλιστα στεκόταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα 
Δείτε πως ''στόλισε'' η πρώην βουλευτής,και επικεφαλής του πολιτικού φορέα ''Μέτωπο Νίκης'' Ραχήλ Μακρή την βουλευτή του Σύριζα μέσα από τα social media:
''Καμαρώστε την ψεύτο βουλευτή της πρώτης φοράς τέτοιας ψευτιάς, να κρατάει το «ψευδοθαύμα» για τα μάτια των "ολίγων ίσως τινών δια μωρίαν και άλλων δι' αισχροκέρδειαν"». 

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος δηλαδή εκπρόσωπος του Τσίπρα στην Βουλή όπως την θέλανε οι Γερμανοί , του ναι στα μνημόνια και την εκχώρηση της λαϊκής κυριαρχίας, της εθνικής ανεξαρτησίας, των κοινωνιοκτόνων μέτρων, του ξεπουλήματος της περιουσίας των Ελλήνων. 
Αδίστακτοι, αμόρφωτοι, μηδενικής ηθικής, εκπρόσωποι κυβέρνησης τσιπράκογλου.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr