Συνελήφθη νεωκόρος στη Σητεία που πέταξε γατάκια στα σκουπίδια


Σύμφωνα με την καταγγελία του φιλοζωικού, χθες το βράδυ σε περιοχή της Σητείας, είδαν τον νεωκόρο εκκλησίας να πετάει μέσα στο κάδο σκουπιδιών, νεογέννητα γατάκια.

Στην καταγγελία που κάνει η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας αναφέρονται τα παρακάτω:
«Χθες με πήραν τηλέφωνο από τη Σητεία.
Κάποιος είδε το βράδυ το νεωκόρο μιας εκκλησίας στη Σητεία να πετάει μέσα στο κάδο νεογέννητα γατάκια. Ο νεωκόρος ή ο επίτροπος – κάθεται πίσω απο το παγκάρι – μετά το ανδραγάθημα του πήγε στην εκκλησία στη συνέχεια να προσευχηθεί ο καημένος.
Ενημερώθηκε ο φιλοζωικός μας , πήγε βρήκε τα γατάκια στο κάδο και τα επέστρεψε στο σπίτι του νεωκόρου , αφου βρήκαν και τη μάνα τους. Στη συνέχεια κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία .
Σήμερα το πρωί συνελήφθη ο νεωκόρος , ο οποίος τα είχε εν τω μεταξύ ξαναπετάξει στο κάδο, όπως ο ίδιος ομολόγησε .
Μέχρι και τώρα τα μικρά γατάκια δεν έχουν εντοπιστεί , τα παιδιά του φιλοζωικού έκαναν άνω κάτω τον κάδο , αλλά δεν βρήκαν τίποτα .
Εικάζεται , ότι τα παράτησε αλλού και όχι στο κάδο, όπως είπε στην αστυνομία.
Αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στην Εισαγγελία στην Νεάπολη.
H αστυνομία έδρασε άψογα.
Να υπενθυμίσουμε, ότι πρόσφατα έγινε παρουσίαση της νομοθεσίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου ενώ ακολούθησε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τους Διοικητές των αστυνομικών τμημάτων του Νομού Λασιθίου».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr