Έγινε και αυτό! Περιφέρεια έστειλε πρόσκληση για κομματική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Πουλάκη


Σε μια πρωτοφανή, για τα δεδομένα της περιοχής και όχι μόνο, ενέργεια προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία, μέσω της γραμματείας του Περιφερειακού Συμβουλίου, απέστειλε mail- πρόσκληση σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, προκειμένου να πάνε στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με ομιλητή τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη.

Το εν λόγω περιστατικό αποκαλύπτει το Kozanimedia, που μάλιστα δημοσιεύει και φωτογραφία με το «επίμαχο» mail.

Σημειώνεται, πως η εν λόγω εκδήλωση είναι καθαρά κομματική, καθώς τη διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης


Ειδικότερα, όπως σχολιάζει το Kozanimedia: «Είναι, πραγματικά, απορίας άξιο το πώς ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς, ο οποίος δηλώνει πως ανήκει κομματικά στη Νέα Δημοκρατία, δέχθηκε η αποστολή των συγκεκριμένων email να γίνει από τη γραμματεία του ιδίου, ουσιαστικά. Εκτός και εάν δεν το γνώριζε…».
Πάντως, η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε ήδη την αντίδραση της επικεφαλής της παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ» Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, η οποία, με ανάρτησή της στο Facebook γράφει:
«Η Περιφέρεια σε ρόλο Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ !
«Το είδαμε και αυτό. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας προωθεί την πρόσκληση για κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη!
Αν το έκανε και για τα άλλα κόμματα, θα λέγαμε πως οφείλεται στη… δημοκρατική ευαισθησία του. Μέχρι τώρα δεν είδαμε κάτι τέτοιο… Το αντίθετο.
Δυστυχώς ορισμένοι αδυνατούν ακόμα να καταλάβουν πως οι θέσεις και τα αξιώματα απαιτούν και σεβασμό απ΄ όσους τα κατέχουν, καθώς εξ αιτίας ορισμένων ενεργειών τους μπορεί να βλάψουν και να απαξιώσουν τους θεσμούς που εκπροσωπούν. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε, όταν είδαμε τόσα και τόσα απ΄ αυτή την Περιφερειακή αρχή. Απλώς ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα…».
Πηγή: Kozanimedia.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr