Ο Άνεμος της νίκης του λαού θα σας σαρώσει και θα σας κάψει και εσάς μαζί με τα αφεντικά σας .

Δήλωση του Θανάση Γούναρη μέσα από το προφίλ του στο facebook σχετικά με την άθλια επίθεση των Ράδιο Αρβύλα στο ''Μέτωπο Νίκης''


Μετά το Λαζόπουλο που η λαϊκή κατακραυγή τον εξαφάνισε , που ήθελε και τα κατάφερε σώνει και καλά να μας επιβάλλει τον Τσίπρα , σειρά πήραν τα επόμενα τσιράκια του συστήματος οι ράδιο αρβύλα εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Μετώπου Νίκης και γελοιοποίησης της πρώην βουλευτού και ιδρύτριας του Μετώπου Ραχήλ Μακρη , κατόπιν εντολής του αφεντικού τους , του γνωστού καναλάρχη που χρωστάει ένα σκασμό λεφτά στο ελληνικό δημόσιο και στις τράπεζες και φυσικά δε πρόκειται ποτέ να τα δώσει . 
Σας κάνουμε γνωστό λοιπόν ότι αυτόν τον αγώνα θα τον φτάσουμε στο τέλος και η νίκη του λαού μας είναι δεδομένη και αναμενόμενη και αυτό το ξέρετε πολύ καλά . Διαλέξατε τα αφεντικά διαλέξατε μεριά . Ο Άνεμος της νίκης του λαού θα σας σαρώσει και θα σας κάψει και εσάς μαζί με τα αφεντικά σας . 
 Υγ1. Πείτε μας και σεις λοιπόν για τις φήμες που κυκλοφορούν στα social media τις τελευταίες ώρες για τα χασίσια και τις κόκες στα σκάφη ανοιχτά του Θερμαϊκού , τις προστασίες στα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης την αλλαγή επιθέτου ,το λόγο που τα σπάσατε με το βασικό συνεργάτη σας για χρόνια και για αλλά πολλά . 
Υγ2 Να εύχεστε να μην σας κάνει αγωγή η Μακρή ,γιατί θα αναγκαστεί ο αφεντικούλης να στάξει αρκετά ευρώ !!

Στρέψατε τη προσοχή μας επάνω σας 
Καλή αντάμωση στα παναμάδικα . 
.

.

Περισσότερα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By BloggerTips.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *