Ο Άνεμος της νίκης του λαού θα σας σαρώσει και θα σας κάψει και εσάς μαζί με τα αφεντικά σας .

Δήλωση του Θανάση Γούναρη μέσα από το προφίλ του στο facebook σχετικά με την άθλια επίθεση των Ράδιο Αρβύλα στο ''Μέτωπο Νίκης''


Μετά το Λαζόπουλο που η λαϊκή κατακραυγή τον εξαφάνισε , που ήθελε και τα κατάφερε σώνει και καλά να μας επιβάλλει τον Τσίπρα , σειρά πήραν τα επόμενα τσιράκια του συστήματος οι ράδιο αρβύλα εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Μετώπου Νίκης και γελοιοποίησης της πρώην βουλευτού και ιδρύτριας του Μετώπου Ραχήλ Μακρη , κατόπιν εντολής του αφεντικού τους , του γνωστού καναλάρχη που χρωστάει ένα σκασμό λεφτά στο ελληνικό δημόσιο και στις τράπεζες και φυσικά δε πρόκειται ποτέ να τα δώσει . 
Σας κάνουμε γνωστό λοιπόν ότι αυτόν τον αγώνα θα τον φτάσουμε στο τέλος και η νίκη του λαού μας είναι δεδομένη και αναμενόμενη και αυτό το ξέρετε πολύ καλά . Διαλέξατε τα αφεντικά διαλέξατε μεριά . Ο Άνεμος της νίκης του λαού θα σας σαρώσει και θα σας κάψει και εσάς μαζί με τα αφεντικά σας . 
 Υγ1. Πείτε μας και σεις λοιπόν για τις φήμες που κυκλοφορούν στα social media τις τελευταίες ώρες για τα χασίσια και τις κόκες στα σκάφη ανοιχτά του Θερμαϊκού , τις προστασίες στα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης την αλλαγή επιθέτου ,το λόγο που τα σπάσατε με το βασικό συνεργάτη σας για χρόνια και για αλλά πολλά . 
Υγ2 Να εύχεστε να μην σας κάνει αγωγή η Μακρή ,γιατί θα αναγκαστεί ο αφεντικούλης να στάξει αρκετά ευρώ !!

Στρέψατε τη προσοχή μας επάνω σας 
Καλή αντάμωση στα παναμάδικα . 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr