Λαφαζάνης: Ούτε που γνώριζα πως ο Παππάς πήγε στην Βενεζουέλα με τον Αρτεμίου


Πλήρη άγνοια δηλώνει ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης για το ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, το 2013, με τον Αρτέμη Αρτεμίου, στην Βενεζουέλα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν στην πρώτη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποιος διεκδικούσε την διακυβέρνηση της χώρας, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ πως δεν έχει γνώση για το συγκεκριμένο ταξίδι.
«Ίσως πήγε για οικονομικούς ίσως και για πολιτικούς λόγους», είπε, για να προκαλέσει τα ερωτήματα των δημοσιογράφων οι οποίοι του ζήτησαν να εξηγήσει τι εννοεί «οικονομικές σχέσεις». Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για διαμονοποίηση της Βενεζουέλας, η οποία δέχεται επικοινωνιακά «χτυπήματα» στην Ελλάδα σε μία προσπάθεια να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. «Εντάξει, η Βενεζουέλα περνά μία δύσκολη κατάσταση, αλλά το 2013 ίσως αναζητήθηκαν οικονομικές συνεργασίες».
Τέλος αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ζήτησε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση για να μαθευτεί η αλήθεια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr