Συλλεκτικό βίντεο:Τι έλεγε ο Τσίπρας στα διόδια για το «Δεν Πληρώνω»


 Tasos Karagiorgos


Με φόντο την εταιρία ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα, η ομιλία τσίπρα για την παράδοση της Κορίνθου Πατρών και φυσικά ο κύριος Μπόμπολας δεν είναι αχάριστος και ανταπέδωσε άμεσα το ξέπλυμα από τον πρωθυπουργό της χώρας.
Σε σημερινό δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ, του Μπόμπολα δηλαδή, εκθειάζει την ''ταχύτητα που παραδίδει'' η κυβέρνηση Τσίπρα τους οδικούς άξονες.
Και πως να μην το κάνει, από τη στιγμή που και ο Τσίπρας ξεχνάει τι έλεγε προεκλογικά για τους σταθμούς διοδίων που ξεφυτώνουν σαν μανιτάρια και πίνουν το αίμα όσων διέρχονται από αυτές και τους μεγαλοεργολάβους της διαπλοκής με το ντόπιο σύστημα εξουσίας, που φυσικά ''καμμία σχέση δεν μπορεί να έχουν με τον κύριο Μπόμπολα''.
Εμάς αυτό που μένει σαν ισοδύναμο της ταχύτητας με την οποία παραδίδει του οδικούς άξονες, είναι η ταχύτητα με την οποία παραδίδει και τη δημόσια περιουσία σε ξένα συμφέροντα, από τον ΟΣΕ μέχρι τα αεροδρόμια και από τη ΔΕΗ μέχρι τα λιμάνια.

Φαίνεται ξεκάθαρα η αποφασιστικότητα και η ειλικρίνεια του κυρίου Τσίπρα όταν από άμβωνος ξόρκιζε τους ''κύριους της συντηρητικής νομενκλατούρας της Ευρώπης'' ταυτόχρονα με τα περίφημα γκόου μπακ κυρία μέρκελ, γκόου μπακ κύριε σόιμπλε, θύμίζοντας στους ''κυρίους της τρόικας ότι ''η Ελλάδα, δεν είναι πειραματόζωο της Ευρώπης''.
Εξάλλου τι να μας πει η συντηρητική νομενκλατούρα της ευρώπης όταν η νέα αποχρωματισμένη νομενκλατούρα της ομάδας τσίπρα κάνει πάρτι με καλεσμένους φαντάσματα του παρελθόντος στη μνήμη των οποίων ασελγεί ασύστολα χαρίζοντας τα ονόματα τους σε σήραγγες προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια και να συσπειρώσει γύρω του τα νέα συστημικά και πρόθυμα για όλα επίδοξα μέλη της νομενκλατούρας του τίποτα, αδιαφορώντας για τα ποσοστά του κόμματός του που πιάνουν πάτο και τη αριστερά που έριξε στον καιάδα και τα τάρταρα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr