Ραχήλ Μακρή: ''Το «Μέτωπο Νίκης» στον ένα μήνα ζωής του έχει κάνει πολύ σημαντικές παρεμβάσεις''Για την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα το βράδυ της Τρίτης στο Κολωνάκι μίλησε στο''Ακραίως'' και στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο στον ΣΚΑΪ η επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ''Μέτωπο Νίκης'', η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Η κ. Μακρή αναφέρθηκε στο περιστατικό, καταγγέλλοντας μάλιστα την απουσία αστυνόμευσης στην περιοχή '' Μου επιτέθηκε άγνωστος άνδρας στον Ευαγγελισμό, δεν υπήρχε αστυνομία, μου χτυπούσε επί αρκετή ώρα το αυτοκίνητο και δεν ήρθε κάποιος να βοηθήσει, παρά το γεγονός ότι το σημείο ήταν πλύ κεντρικό''. 
Η πρώην βουλευτής έκανε λόγο, επίσης, για την πολιτική κίνηση στην οποία ηγείται ''Είμαι επικεφαλής μιας πολιτικής κίνησης. Δεν είναι ακόμα κόμμα. Είναι ένα μέτωπο πολιτών. Ηδη στον ένα μήνα ζωής του έχει κάνει πολύ σημαντικές παρεμβάσεις, όπως στην περίπτωση των Διοδίων Αττικής''.
Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι το ''Μέτωπο Νίκης'' θα αποτελείται από πρόσωπα που αρνούνται τις ιδεοληπτικές τοποθετήσεις σε δεξιά, αριστερά και κέντρο. Θα είναι ένα μέτωπο από ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές οντότητες''.

Διαβάστε ακόμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr