Ο καννιβαλισμός σε όλο του το μεγαλείο συνεχίζεται.
Αυτή τη φορά θύμα ανθρωποφαγίας από το φιλοθεάμων κοινό που ζητάει αίμα για να ικανοποιήσει τα ζωώδη ένστικτά του, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, που εκτός από τις μίζες, φαίνεται πως σκότωσε, έκαψε, βίασε, πούλησε ναρκωτικά σε παιδιά, πούλησε προστασία σε μαγαζιά, έκανε σωματεμπορία, εμπόριο όπλων σε εμπόλεμες ζώνες, βομβάρδισε το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Συρία, δημιούργησε τους εμφυλίους στη Β. Αφρική έχει βάλει τα θεμέλια διάλυσης της μέσης Ανατολής και πολλά άλλα για τα οποία του αξίζει, να ''ψοφήσει στη φυλακή'' καλωδιωμένος στο κρεββάτι της εντατικής, προκειμένου να εξυγιανθεί μόνο από αυτή την εξαίρεση στον κανόνα της ''νομιμότητας και της δικαιοσύνης από όλους το πολιτικό μας σύστημα που πήγε να διαβρωθεί''.
Του αξίζει λοιπόν ένας βασανιστικός θάνατος για να παραδειγματιστεί και ο επόμενος που θα διαννοηθεί να γίνει Ακης.
Καμμιά αναφορά σε ανθρώπινα δικαιώματα, κανένα έλεος από όλους τους αναμάρτητους που κρίνουν δικάζουν καταδικάζουν και εκτελούν ασυλλόγιστα.
Οσο για τον πολιτικό και κοινωνικό πολιτισμό μας, ας κάνουμε ένα μικρό διάλλειμα μιας και έχουμε μπουχτίσει από δαύτον.
Για απόδοση δικαιοσύνης σε όσα έχουμε υποστεί όλα αυτά τα μετατσοχατζοπουλικά χρόνια από τους ''εξυγιαντές της χώρας'' και αυτοκριτική για όσα ανεχόμαστε να μας επιβάλλουν, τη κοινωνική διάλυση και καταστροφή που έχει επέλθει, το ξεπούλημα της χώρας και την συνευθύνη και συνενοχή που έχουμε από τη σιωπηρή αποδοχή της συνύπαρξης με το τέρας που μας εξοντώνει και το κοιτάμε διακριτικά, έχουμε ακόμη χρόνο και δεν βιαζόμαστε.
Το έχουμε ξαναπεί.
Ο Ελληνας ανέκαθεν διακρίνοταν για τη κοντή μνήμη, τη μεγάλη γλώσσα και τη μεγαλύτερη ιδέα για την αδιαφορία και την ανυπαρξία του στις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις.
Και γιατί να αλλάξει, αφού ο καναπές βολεύει και είναι και ασφαλής.
Θάνατος στον αιμοσταγή δολοφόνο δικτάτορα Ακη, ζήτω η Δημοκρατία και ο πολιτισμός μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr