Μετακλητός υπάλληλος της ΧΑ ο άνδρας που ξυλοκόπησε τον φοιτητή

Ο άνθρωπος ο οποίος οδηγείται στον Εισαγγελέα για τον άγριο ξυλοδαρμό, μαζί με άλλους, ενός φοιτητή στους Αμπελόκηπους, είναι μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή.


Ο άνθρωπος ο οποίος οδηγείται στον Εισαγγελέα για τον άγριο ξυλοδαρμό, μαζί με άλλους, ενός φοιτητή στους Αμπελόκηπους, είναι μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή. Πρόκειται για έναν 42χρονο και εκ των υπευθύνων ασφαλείας του Νίκου Μιχαλολιάκου και μετακλητό υπάλληλο στη Βουλή από το 2012.

Συγχρόνως είναι ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας με το όνομαBristol η οποία είναι στέκι οπαδών και μελών της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος αρνείται ότι συμμετείχε στη φονική επίθεση σε φοιτητή, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες που τον εμπλέκουν. 
Εκτός λοιπόν από ιδιοκτήτης της καφετέριας, εμφανίζεται να είναι υπάλληλος στη Βουλή, από 31/12/2012 στο γραφείο του Μιχαλολιάκου. Ταυτόχρονα εκτελεί χρέη υπευθύνου ασφαλείας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που δέχτηκαν την επίθεση το πρωί της Παρασκευής, ενώ είχε βάλει υποψηφιότητα στην Άρτα.
Γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι της ομάδας που συμμετείχαν στην επίθεση. 
Το περιστατικό της επίθεσης είχε συμβεί το μεσημέρι της Παρασκευής στους Αμπελόκηπους, όταν η ομάδα των χρυσαυγιτών ξυλοκόπησαν τον φοιτητή ανελέητα μέχρι λιποθυμίας. Η ομάδα εντόπισε τον 24χρονο φοιτητή Αλέξιο Λάζαρη, ο οποίος μένει στην περιοχή των Ελληνορώσων κι επέστρεφε στο σπίτι του μετά από το πανεπιστήμιο. Θεώρησαν πως είναι μέλος του Ρουβίκωνα, οπότε και του επιτέθηκαν.
Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr