Κόλαση στη ΝΔ:Ο Μητσοτάκης «έφαγε» την Παπακώστα λόγω Άδωνι

Αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ επειδή «τόλμησε» να ζητήσει την παραίτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ενόψει της Εξεταστικής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.


«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τρώει» την μέχρι πρότινος Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, άσκησε δριμεία κριτική εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, καλώντας τον μάλιστα να παραιτηθεί έως ότου η Εξεταστική επιτροπή για την υγεία ολοκληρώσει τις εργασίες της.
Η γαλάζια βουλευτής σε ανάρτηση της στο facebook πριν λίγες μέρες είχε γράψει:

«Δεν αμφισβητώ τις επιλογές που κάνει ο αρχηγός. Η άποψή μου μπορεί να μην είναι η κρατούσα. Είναι όμως μια προσωπική μου άποψη. Την άποψή μου για τον Άδωνι Γεωργιάδη μπορεί να την ενστερνίζονται οι φίλοι μου. Δεν ήταν δημόσια δήλωση. Δεν λειτουργώ σε προσωπικό επίπεδο, λειτουργώ πολιτικά», ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Παπακώστα στον ΣΚΑΙ για την «καρατόμηση» της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr